Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 11:33 PM   #1 (permalink)
*MaWi
Administrator

*MaWi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 100
*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute
Standart Kelebek etkisi

Another dergisi Uma Thurman’ı kapağına taşıdığında kelebek efektleriyle donattı. Öncesinde 2008 yazı için podyumlarda sergilenenler arasında kelebekler vardı.

Güncelleme Zamanı : 26.05.2008 22:39:00

2008 yazı için tasarımcılar ayakkabı, elbise ve çantayı kelebeklendirdiler. Ancak bu ürünlerin ömürleri üzerlerindekinden daha uzun süreli olacaktı.

Bu sezon için tasarımcılar üzerinde kelebekler olan ayakkabı, çanta ve elbiseler yaptılar.

Ralph Lauren, Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier ve Miu Miu

Öte yandan Another dergisi Uma Thurman’ı çeşitli kelebek ambianslarıyla sayfalarına taşıdı.

Böylece kelebek etkisi trende dönüşmüş olacak.

SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!...

Sadece Susmak İstiyorum

Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...

HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...

HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...

SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...

üyeye zarar gelmez ADMİN kızmadıkça! ADMİN kızmaz üye azmadıkça!!!

İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mawi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu

*MaWi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla