Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2008, 10:35 PM   #2 (permalink)
AZRA
Bizim Melek

AZRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 26
AZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of lightAZRA is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Canım Oğlum Sen Rahat Uyu

cnm öncelikle çok üzüldüm ama hergün sen ve bebğin acı çekinceye kadr bi kere sen çek ve kurtul die düşünüyorum hep bnde GATA da yattım bnmde bebğimi alcaklardı DOWN SENDROM değil di problmm bebşimn suyu az dediler her ay hamile hamile d.bakır ankara yolculuğu yaptım sonuçta allah bn şükür sağ salim kavuştum bir de orda aynı senn gbi bi asker eşi daha vardı onun da bebği özürlü imiş alcaklarmış ve ona inanrmsn normal doğum yaptrdılar o kadıncağız çok sancı çekti gözümzün önnde kıvrandı ve bebği ölü doğdu o da gördü. sen yine şanslısın sana sezeryan yapmışlar senn ne güzel 2 pırlanta evladın daha varmış allaha dua et onlara bişey olmasın allah iyi insanlarla karşılaştrsın hep seni inşallah çok istiyosan allah gönlüne göre bi kez daha versin