Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 12:49 AM   #8 (permalink)
*jellibon*
Özel Melek

*jellibon* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 131
*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute*jellibon* has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Canım Oğlum Sen Rahat Uyu

canım bende çok üzüldüm ama en doğrusnun yapmışın elinden geleni yapmışın. çok duygulandım okurken inan kolay bişi değildir hiç hamile olmadım bilemem. ama down sendromunu bende biliyorum araştırmıştım o büyüdükçe sennde cıların ve onunda acısı büyüyecekti allah diğer 2 evlqadının sana acısını yaşatmasın

Kimine Göre Kralım Kimine Göre Yalanım Rahat Ol!! Dostum Adamına Göre Adamım.......

*jellibon* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla