Cevap: Hamilemiyim
Alıntı:
ESRA ARI´isimli üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar,çok heycanlıyım, bir kaç gündür karnımda bişeyler hissediyorum ama eşimi bu sefer ümitlendirmemek için ona hiç bir şey söylemedim. regl günümün gelmesini bekliyorum. acaba gecikecek mi   
ımmm
öncelikle gaz problemi oluştu sanki
gögüslerimde aç ama çok az dolgunluk hissediyorum
karnımın alt bölgesinde arada bir can yakmayacak kasılmalar oluyor
evet idrara çok çıkıyorum ama malum yaz nedeniyle çok fazla su vs. içiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.
sizce ben hamilemiyim.
bunu çok istiyorum ama kaç senedir deniyorum olmuyor :(
bu ayda olmazsa doktora gıdeceğim artık.
|
Merhaba Esra, öncelikle aramıza hoşgeldin.
Sana bazı sorularım olacak canım. Reglin kaç gün sürüyor ve normalde ne zaman regl olman gerekiyor bu ay?
İdrara sık çıkma, karında şişkinlik hissi ve gaz problemleri gebeliğin erken dönemlerinde de meydana gelen belirtilerdendir. Hamilelik olabilir canım, olmayabilir de.
Bir süredir deneyip de olmama duygusunu biliyorum, ne hissettiğini anlıyorum. Eşini heyecanlandırmamakla iyi yapmışsın bence. Regl gününün geçmesini beklemek en mantıklı hareket olur şu anda.
Muhtemel regl gününü 5-6 gün geçmeden de test yaptırma en güzeli. Bu olası hayal kırıklıklarının önüne geçecektir böylece.
Umarım gönlüne göre olur ve güzel haberler alırsın.
Bir de aklıma takıldı, ne kadar süredir deniyorsunuz?
Güzel haberlerini bizimle de paylaşırsın inşallah. Herşeyin hayırlısı olsun canım.
Sevgilerimle...
Toprağa düşse yiğit, Ölüm güç verir bize İnancıma teslim oldum, Zulüm güç verir bize ... Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz ... Dört aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin Nereye gidersen git öleceğin yerdesin ... Hükmü ilahi varsa belki korur Yaradan Kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan ... Bu vatanın ekmeği gözünüze durmalı Yiğit bir can gelmeli sizden hesap sormalı!
HERŞEYİN HESABI BİRGÜN SORULUR ELBET! Şehidim rahat uyu...
|