Konu: Hamilemiyim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 03:29 PM   #6 (permalink)
NeMeSiS
[Νέμεσις ]

NeMeSiS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 100
NeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud of
Standart Cevap: Hamilemiyim

Alıntı:
ESRA ARI´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilgecim.
ben aslında eşimle aktif olarak bi 5-6 senedir birlikteliğimiz var.
şimdi en son reglim 3 hazirandaydı ve genelde 26 günde bir regl oluyorum.
son zamanlarda internette o kadar çok arastırıyorumki bu konuyu. acaba psikolojikmi diye merak ediyorum belirtilerim. sık idrara çıkma ise, çok su çay içişimdenmi acaba diye düşünüyorum.
ve dua ediyorum reglim geciksin diye. ve verdiğin destek için çok teşekkür ediyorum.
içim ne kadar dolduysa mesajını gorur görmez gözlerim doldu.
Canım benim, ben seni çok iyi anlıyorum. Benim de bir süredir bebeğim olmuyor. En önemlisi rahat olmak, stres yapmamak, oluruna bırakmak. Aksi halde stres bu süreci olumsuz etkiliyor gerçekten.

Hamilelik konusunda tam emin değilim canım. Olabilirsin de olmayabilirsin de. Sadece hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum. Ben bunu o kadar çok yaşadım ki çünkü. O belirtiler gebelik belirtilerinde var ancak en güzeli yine de reglin gecikmesini beklemek.

Uzun süre olmayınca da artık ciddi bir teşhis ve tetkikten geçme zamanı geldi dedim.

Ne için dua et biliyor musun canım, hayırlısı olsun diye. Çünkü en önemli şey herşeyin hayırlısının başımıza gelmesi.

İnanıyorum ki bebişinin geleceği bir gün var, belki bugün değil ama yarın. Allah'ın izniyle sen de kavuşursun inşallah. Lakin kendini yıpratma ve üzülme. Bunda da bizim bilemediğimiz bir hayır vardır.

Eğer uzun süredir deniyorsunuz ve olmuyorsa en güzeli bir doktora danışmak diyorum bir de. Her türlü tetkiki yaptırın, böylece içiniz de rahat olur.

Aklını boşaltmaya çalış biraz, bu bebek fikrini kafandan uzaklaştırmaya çalış en azından muhtemel regl gününe kadar. eğer gecikme meydana gelirse o zaman ona göre hareket edersin. Sanki regl olacakmışsın gibi düşün. O zaman hayal kırıklığı yaşamazsın.

Ben çok yaşadım ve kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum o yüzden.

Sevgilerimle...

Toprağa düşse yiğit, Ölüm güç verir bize
İnancıma teslim oldum, Zulüm güç verir bize
...
Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz
Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz
...
Dört aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin
Nereye gidersen git öleceğin yerdesin
...
Hükmü ilahi varsa belki korur Yaradan
Kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan
...
Bu vatanın ekmeği gözünüze durmalı
Yiğit bir can gelmeli sizden hesap sormalı!

HERŞEYİN HESABI BİRGÜN SORULUR ELBET!
Şehidim rahat uyu...
NeMeSiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla