Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 05:35 PM   #3 (permalink)
aSqimSin
Harbi Melek

aSqimSin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 153
aSqimSin has a reputation beyond repute
aSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tarot FaLı Baktırmak İsteyenLer Burdan

Alıntı:
Su PeriSi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam asqimsin bana bakarsan sevinirim benim burcum balık,sevdiğimin burcu da kova.Aramız çok iyiyken birden anlamadığım davranışlar sergilemeye başladı. nasıl bir yol izleyebilirim sence.
sayılar 3,8,66 şimdiden teşekkürler

Önünde çatışma,fikir ayrılıkları ve kavgalar var. etrafında agresif biri gibi görünüyorsun eğer davranışlarına biraz çeki düzen verirsen sanki aranız düzelecek. onun sana davranışlarının ani şekilde değişmesi birazda senin davranışlarından kaynaklanıyor. davranışlarını düzeltirken sezgilerine güvenmelisin ve ürkütücü,kaprisli davranışlarını artık bırakmalısın.ancak bu şekilde aranız düzelebilir.
Bir de 3. şahıslara karşı dikkatli olmalısın 2 kişi senin hayatınla oynamaya çalışıyor bu iş çevrenden olabilir.uzak birileri çünkü

Tahminimce AkLın
ßiLinmez KişiLer Tarafından KiraLık...

aSqimSin isimli Üye şimdilik offline konumundadır