Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 04:19 PM   #81 (permalink)
aSqimSin
Harbi Melek

aSqimSin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 153
aSqimSin has a reputation beyond repute
aSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tarot FaLı Baktırmak İsteyenLer Burdan

Alıntı:
tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aSqimSin bende baktırmak istiyorum falıma mümkünse. benim burcum yay erkek arkaşımınki akrep. şuan gayet güzel gidiyo herşey ama birbirimizden uzağız. görüşmemiz zor oluyo. geleceğimiz varmı bakabilirsen çok sevinirim sayılarım 2, 7, 21 . şimdiden teşekkürler

bazı gelişmeler olacak yaşamında ve bu gelişmeler seni kararsızlığa düşürecek. en dikkat etmen nokta ani değişmelerden uzak olmalısın. üzülerek söylüyorum ki iki kere bir ihanet bir aldatma çıktı. karşındaki değil sen de olabilrisin bu sıralar senin için biraz talihsiz bir dönem. ama ben senin kararsızlığa düşmeni şuna yoruyorum. ilişkin kötü gitse bile mutlu olacağın bir ilişki daha başlayacak. bir son değil sanki başlangıç yaşayacaksın gibi. çevrenden birinde biraz ciddi bir hastalık olacak dikkat edilmesi gereken bir durum.

Tahminimce AkLın
ßiLinmez KişiLer Tarafından KiraLık...

aSqimSin isimli Üye şimdilik offline konumundadır