Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 04:15 PM   #98 (permalink)
aSqimSin
Harbi Melek

aSqimSin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 153
aSqimSin has a reputation beyond repute
aSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond reputeaSqimSin has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tarot FaLı Baktırmak İsteyenLer Burdan

Alıntı:
IdriL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
handanca ..bana bakalı 3 ayı geçmiştir .. seni de yormak istemiyorum ama tekrar bakabilir misin ?

7 -9 -11 olsun .. burcum ikizler...bu kez sadece bana bak bakalım ne çıkacak ...diğer türlü moralim bozuluyor

İş hayatın çok iyi görünüyor. Biraz daha gayret gösterip,çalışman gerekiyor ama..
Sağlığın iyi fakat çevrendekilerin süpriz bir hastalığını öğrenebilir,biraz üzülebilirsin.
Hazırlıksız yakalanacağın bir haberin var. Habere sevineceksin ya da üzüleceksin tam belli değil.. ama çok hazırlıksız alacaksın haberini.
Aşk hayatında hayal kırıklıklarına uğramış olsanda yeni bir deneyim yaşaman senin için iyi olacak..

Tahminimce AkLın
ßiLinmez KişiLer Tarafından KiraLık...

aSqimSin isimli Üye şimdilik offline konumundadır