Cevap: herkes dert köşesine yazar ama bn mutluyum melekler bnm bayramım bu BOŞANDIM
Azracım, insanların gözünden kaçabiliyor öyle düşünme canım, biliyorsun çok geniş bir forum burası.
Öncelikle kızınla birlikte yaşadıklarına çok üzüldüm, kolay değil başından geçenler biliyorum. Lakin en doğru kararı vermişsin, hayırlı olsun.
İnşallah bundan sonra rahat edersiniz ve hayatınız çok daha iyiye gider, herşeyin hayırlısı olsun canım. Bunca zaman ayakta kalmışsın zaten, bundan sonra çok daha güçlü bir şekilde ayakta kalıp devam edeceğine inanıyorum.
Sevgilerimle...
Toprağa düşse yiğit, Ölüm güç verir bize İnancıma teslim oldum, Zulüm güç verir bize ... Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz ... Dört aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin Nereye gidersen git öleceğin yerdesin ... Hükmü ilahi varsa belki korur Yaradan Kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan ... Bu vatanın ekmeği gözünüze durmalı Yiğit bir can gelmeli sizden hesap sormalı!
HERŞEYİN HESABI BİRGÜN SORULUR ELBET! Şehidim rahat uyu...
|