Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 06:50 PM   #18 (permalink)
*MaWi
Administrator

*MaWi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 100
*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute
Standart Cevap: herkes dert köşesine yazar ama bn mutluyum melekler bnm bayramım bu BOŞANDIM

tabiki kimse mutsuz olmak istemez.ama bir beraberlikte eğer hayat cehenneme dönüyorsada bunu uzatmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum..kaderinin böyle olmasına gerçekten üzüldüm ama kurtulduğuna bende senin kadar sevindim bundan sonraki hayatınızda sana ve kızına mutluluklar diliyorum yolunuz açık olsun

SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!...

Sadece Susmak İstiyorum

Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...

HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...

HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...

SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...

üyeye zarar gelmez ADMİN kızmadıkça! ADMİN kızmaz üye azmadıkça!!!

İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mawi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu

*MaWi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla