Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2007, 10:09 PM   #1 (permalink)
*MaWi
Administrator

*MaWi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 100
*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute
Standart kahve nasıl yapılır

Arkadaşlar kahve türk dünyasında çok önem taşıyan bi içecektir ki dinimizcede kahve içmek çok sevaptır kokusu ağızdan çıkana kadar melekler içen kişi için istiğfar edip yanından ayrılmazlarmış.herkesin kahve yapışı farklıdır yazarsanız hepsini deneyip en güzel olanını yaparız bundan sonra

bir tatlı kaşığı kahve
yarım tatlı kaşığı şeker
bir fincan su

kahveyi ve şekeri iyice karıştırıp bir fincan suyu dökerim ve hiç karıştırmadan en kısık ateşe koyup köpüğü geldikçe suyunu hiç almadan sadece köpüklerini alarak kahvede köpük kalmayacak kadar pişiririm çok güzel olur sizler nasıl yapıyorsunuz.benim tarifim tek kişilik kişi sayısına göre çoğaltabiliriz...

SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!...

Sadece Susmak İstiyorum

Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...

HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...

HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...

SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...

üyeye zarar gelmez ADMİN kızmadıkça! ADMİN kızmaz üye azmadıkça!!!

İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mawi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu

*MaWi isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla