Konu
:
Melekler yaşlanmış duydunuzmu?
Tekil Mesaj gösterimi
15-08-2008, 08:16 PM
#
1
(
permalink
)
Monera
Misafir
Melekler yaşlanmış duydunuzmu?
RüYaM
:
Size 1 milyon defa dedim dimi günde bir defada olsa reklamlara tıklanıcak... Kafamı bozmayın haaa!!! satarım köyü, ne köyü len Forumu (Yaşlılık idare edin)
M.C.
:
Yaşlılık kötü yaa artık eskisi gibi paylaşım yapamıyor gece yarıları kalkıp basketbol maçlarını izleyemiyom. dün geceki maçı izledinmi? noldu...
Beocuk
:
Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu sırtlıyorum bende duygu denen bişey kalmadı. sizin yüzünüzden halen evlenemedim bak yine tansiyonum yükseldi (çok asabi olmak iyi değil)
kızıl ötesi
:Sayın adminler bu modcpde banlama nasıl oluyodu en son dün girmiştim ama yaşlandık işte unutkanlık başladı...
Mery
:
40
sene geçirmişiz, oysa daha dün gibi hatırlıyorum tanıştığımızı
Pasika
:bundan 20 sene önce bi konu açmıştım hiç kimse daha yorum yapmamış
ühühühüühh işte o yüzden konu açmıyorum artık
Bilge Gökçen
:siteye yeni resimlerimi ekledim, allah aşkına söyleyin hiç 60 yaşında gibi gösteriyor muyum
Pembe Melek: Benim emektar klavyenin 'T' tuşu bozuldu artık standart mesajımı kullanamayacam kusura kalmayın bende artık eşekkür ederim yazarım (T harflerini alıntı yapmış)
norovski
:Bugün dikkat ettimde 23 milyon tane konuya teşekkür etmişim wayy be o kadar oldumu hiç hatırlamıyom meğer günler ne çabuk geçiyomuş...
Böğürtlen:
: torunlarımda üye oldu, torunlar hamile fotolarımı görünce nasıl şaşırdılar
Şeker MeLek
:Nihayet uzaya tur düzenlemeye başladılar banada konu çıktı işte fenamı alın size garip olay bu yaştan sonra işim yok elimde kamera sokak sokak gezip size garip olaymı bulucam
MisLinay
:Müjde müjde duyduğum bir habere göre 2048 yılında AB'ye giriyormuşuz bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim..
Melisa55:Arkadaşlar ben 30 yıl önce Kadınlar bölümüne bir konu açmıştım halen sabitte duruyu acaba onu referans göstersem mod olabilirmiyim
Raila55
:23953248 adet mesaj yollamışım, ne zaman yolladım hatırlamıyom bile
aSqimSin
:
yaşlandık ama halen ben bu sitenin en güzeli benim
aynil
:ya arkadaşlar lütfen ama konu 1253442 kez görüntülenmiş sadece 42154 mesaj yazmışsınız, lütfen emeğe saygı gösterin
Çitos
:artık eski gücüm yok, eskisi kadar çok konu açamıyorum
Monera