Varan Bistro ve Multimedia Ayrıcalığı
MULTIMEDIA AYRICALIĞI
S 317 HDH MULTIMEDIA
 Otobüsün ön ve orta bölümünde iki adet televizyon ekranı bulunmaktadır. Ayrıca her koltuğun önünde LCD ekran ve kulaklıklı çok kanallı TV ve video yayını yapılabiliyor. Her yolcu istediği kanalı seçip TV ve müzik yayınından tercihi doğrultusunda yararlanabilmektedir.
ÇİFT KATLI - BİSTRO KEYFİ
S 431 DT - YENİ BİSTRO
 Otomatik vites sisteminin de bulunduğu bu çift katlı otobüs 56 yolcu kapasitelidir. Aynı anda tüm konuklarımıza yemek verebilecek kapasiteli 2 adet fırın, 4 adet buzdolabı bulunmaktadır. Önde ve orta kapıda 2 merdivenin olması üst kata çıkış ve inişi kolaylaştırmaktadır. Otobüsümüzün alt katında 20 kişilik lüks kafe/bar hizmetinin bulunduğu "BISTRO" konseptinde sıcak/soğuk içecekler, çerez / cips /peynir tabağı gibi seçeneklerle farklı bir hizmet sunulmaktadır.
S 228 DT BİSTRO
 İstanbul-Ankara arasında servise sunulan çift katlı BISTRO otobüsleri teknolojinin ulaştığı en ileri düzeydeki yol güvenliğinin yanı sıra 16 kişilik (4x4) lüks kafe/bar şeklinde dekore edilmiş olan alt "BISTRO" katında konuklarına bambaşka bir ortam sunmaktadır.
Toprağa düşse yiğit, Ölüm güç verir bize İnancıma teslim oldum, Zulüm güç verir bize ... Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz ... Dört aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin Nereye gidersen git öleceğin yerdesin ... Hükmü ilahi varsa belki korur Yaradan Kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan ... Bu vatanın ekmeği gözünüze durmalı Yiğit bir can gelmeli sizden hesap sormalı!
HERŞEYİN HESABI BİRGÜN SORULUR ELBET! Şehidim rahat uyu...
|