Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2008, 04:43 PM   #847 (permalink)
semazen
Bizim Melek

semazen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 26
semazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Chatlak yokk canımm yaa almıyımm
gerçekten bu saatten sonra ne kafam ses kaldırıyor nede gürültüyü inan kızkardeşlerime gittiğim zaman eve dönmek için sabırsızlanıyorum yıllardır sessliğe alıştım evin içinde allah yeğenlerimede cümle çocuklarada uzun ömürler versin.Ama ben yokuuumm
sizlere anlatmak istediğim kendinizi lütfen üzmeyin beterin beteri var ben çok çektim allah sizlere çektirmesin.Hepinizin muradını tez vakitte hayırlısı ile versin bana o zamanlar büyüklerim hep derdiki ( sanki şimdi 70 likmişim gibi töbe töbee ) dua ederken allahım senin hazinende çoktur benim yuvamada nasip et halbuki içten dua ederdim ama demekki fazla içten etmemişimm hayatla dalgaya gelince canımm benimm bu hayat başka türlü çekilmezki du ben bide dert köşesi varsa oraya gidiyim görümcemin yaptıklarını anlatsam roman olur...................
Sevgi ile kalın allaha emanet olun dün gece zuzumdan yeni bir kelime öğrendim onuda yazıyım

Melekler sizi korusun

semazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla