Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 08:59 AM   #881 (permalink)
CHATLAK
Profesyönel Melek

CHATLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 17
CHATLAK is a jewel in the roughCHATLAK is a jewel in the roughCHATLAK is a jewel in the roughCHATLAK is a jewel in the roughCHATLAK is a jewel in the roughCHATLAK is a jewel in the roughCHATLAK is a jewel in the roughCHATLAK is a jewel in the rough
Standart Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Alıntı:
semazen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Chatlak hayırlısı olsun canım benimm üzme kendini
umudunu hiç yitirmeee bugün olmadı yarınn
yarın olmadı öbürgünn ayrıcaa nemesisi dinle derim benn
Alıntı:
guldunyam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
MERHABA,

CANLARIMMM, hayırlı ramazanlar..

arkadaşlar o kadar yoğun günler yaşıyorum ki... yazılanlara şöyle bi bakabiliyorum sadece...:(

sema ablacım, ne zor şeyler yaşamışsın, .. Allah yardımcın olsun.. duruşun , tevekkülün bize örnek oldu...

chatlakcım, ne olur üzme canını Allah hayırlısını versin...dualarımız hep müşterek, inş. en kısa zamanda bebişlerimiz olur..

Bilgecim sen Nemesis mi oldun?... seni aradım bulamadım...hepinizi çok özledim..

iş yerinde öyle bir çalışıyoruz ki eve zor ıyorum kendimi... bana dua edin arkadaşlar bu tempoda bebişim olur mu bilmiyorum...

hepinizi çokkk ama çokk seviyorum...
sizlerede çokk teşekkür ederim tavsiyelerinizi (dr) dinlicem ama ne zaman bakalım
tırsıyorum birasss neysem ramazan geçsin (buda yeni bi sebep benim için )
bakarım artık ozaman...
güldünyamcım bebişler hiç umulmadık anlarda gelirmiş bakarsın aniden bi sürpriz yapar canım sana ne dersin

HAYATIN EN GÜZEL ANI HERŞEYDEN VAZGEÇTİĞİNİZ ZAMAN SİZİ HAYATA BAĞLAYAN BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ANDIRRR

CANIMMM KOCACIMMM İYİKİ VARSINNN...
CHATLAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla