Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2008, 04:06 PM   #1128 (permalink)
kızılötesi
тαтℓı¢α∂ı

kızılötesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 100
kızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond reputekızılötesi has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Alıntı:
semazen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
chatlak öncelikle sana çok geçmiş olsun canım benimm allah bir daha yöneltmesin.
Hırsızın adı bile kötü korkularını üzüntünü anlıyorum.Allah daha beterinden korusun inş...

Minik meleğimm yazını okuyunca üzüldüm..

Sorun ne bilmiyorum ama sana sadece şunu diyebilirim.Her zaman için geçerli bu lütfen ama lütfen eşinle aranızdaki küçük sorunları beyninde düşünerek kendi kendine konuşarak büyültme imkanın varsa güvendiğin seni yanlış düşüncelere itmeyecek birilerinden fikir alışverişinde bulun..Ben yinede sana rabbim seni sevindirsin bebiş versin diycemm eşinlede umarım sorun neyse kısa zamanda çözümlemeniz dileğiylee...

Gelelim kızılımaa kız ben burda boşunamı konuşuyorumm
bunun için gözyaşı dökmee hakkından hayırlı değilmiş demekki allah saatini ve zamanını biliyordur.Bugün olmadı yarın
sonuç olarak hayırlı sağlıklı evlat olsun geç olsunn böyle düşünn daha yaşın ne başın nee yolun çok başındasın allah sağlık sıhhat versin.Rabbim yüzünü güldürsün inş..Üzülme canım benimm kıyamam ben sizleree
yine güzin abla damarım tuttu..Damamm sustummm
sefgulüüü güzin ablaaaa haklısın bajııım ama işte insan bi an duygusallaşıyo

kızılötesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla