Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2008, 04:48 PM   #1130 (permalink)
semazen
Bizim Melek

semazen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 26
semazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of lightsemazen is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Alıntı:
blackrain´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim yine moralim bozuk kızlar ama bu sefer hamişlik isteği değil bitanecik tatlı eşim iş seyahatine çıktı hafta sonları gelecek ama 1, 2 ay yalnızım
o gidince evde bu sezsizlik bu yalnızlık kötü oluyor her gidişinde bir kere daha anlıyorum asıl olan şu an sahip olduklarımız
semazen abla çok haklısın ya bu düşüncelerle günleri geçirirken bazı şeyleri kaçırıyoruz galiba
aslında çocuğumuzun olması yada olmaması değil sadece mutlu olabilmek bu hayatı doya doya yaşayabilmek ve sevdiklerinle yaşayabilmek neyse kızlar fasla duygusalım bu aralar Allah sonumuzu hayırlı etsin: cry_smile:
canım yaa sana allah kavuştursun dememişimm şimdi farkettim demeden gitmekde içime sinmedi....

Alıntı:
Blackrain, Allah kavuştursun canım, inşallah çabucak geçer zaman. Sayılı gün çabuk geçer derlermiş. Zamanın kıymetini, yaşamın o anki değerini bilmek gerek, haklısın canım. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Üzme kendini, biz yanındayız bak
nemesize katılmamak ne mümkünn aynen diyorumm

Alıntı:
sefgulüüü güzin ablaaaa haklısın bajııım ama işte insan bi an duygusallaşıyo
Haklısın canım yaaa valla sende haklısınn beni duyanda amma duygusuz diycekk
çok gözyaşı döken biri olarak yazıyorum benn yoksa o duygusallık bendede var fazlası ile hemdee ama sonuç kendimi üzmekle kalıyorum kimseye bişi olmuyor olan bana oluyor yaaa ve bu üzüntü eşimede yansıyor(du) al sana durup dururken huzursuzluk sebebii
sefgulüü kızımm kızılımm öpüyorumm senii ve sizleriiii