Konu
:
Giyinmenin Hİleleri
Tekil Mesaj gösterimi
23-10-2008, 12:58 PM
#
7
(
permalink
)
Beyazca
Bizim Melek
Tecrübe Puanı:
18
Cevap: Giyinmenin Hİleleri
kendine yakışanı rengi ayarlamakta bir beceri bence fizik düzgün olabilir düzgün fizik zaten her tarz kıyafeti taşır lakin fizikte bazen istemediğimiz kusurlarda mevcut olunca ozaman o bölgeleri kapatma yoluna gitmekteyiz tşkler çok faydalı bir paylaşım olmuş tabi erkeklerin böyle bir sorunu yokkkkk kadın her daim estetiğini korumalı diye düşünüyorum evlendiklten vede doğumlardan sonra bile kendini bırakan kadınlarımızın kendilerine daha çok bakmaları gerekmekte yoksa gerisi malum hepinizce erkekler kendi çıkan göbişlerini görmezler ama siz hafif kilo aldığınızda hemen uyarılar gelmeye başlar kilomu aldın ne sen eskiden inceciktin gibi hepimiz bu sözleri işitmişizdir insanlar ilk evlendiği gibi taze kalamıyor malesef ama en azından forumda kalmak için biraz daha bilinçli olmak estetikle alakalı olsada bu sağlığımı açısından da önemliki bence herşeyden önce insan kendiyle barışık olmalı ve kendi için birşeyleri yapmalı ben herşeyden önemliyim diyebilmeli ozaman giyimin hilelerei bizler için önemli olsada uygulaması çokta önemli olmayabilir ya kızklar yorumu geçtii benimkisi çenem düştü sanki biriniz sustursun beni ya........ emeğine sağlık mervecim
Beyazca
Açık Profil bilgileri
Beyazca - Özel Mesaj gönder
Beyazca - Daha fazla Mesajını bul