Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2008, 06:30 PM   #10 (permalink)
meleklerin sultanı
Bizim Melek

meleklerin sultanı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 33
meleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud ofmeleklerin sultanı has much to be proud of
Standart Cevap: M.M. Misyon ve Vizyonumuz

Kadınımızın düşünmesini,

Bilinçli olmasını,

Olaylara kafa yormasını,

Bilime değer vermesini,

Sesini duyurmasını,

Ayakta durmasını,

Her zaman ve her zaman kadın olmanın gururuyla kendine güvenmesini

Ve tüm bu yaşantılarını yansıtarak başka kadınları da desteklemelerini, onlara yol göstermelerini

istiyoruz
Bende aynı fikirdeyim site yenilenmiş çok güzel olmuş hayırlı olsun herkese ama ben isterdimki sitemizde tartışma paylaşım gibi felsefe edebiyat gibi bölümler olsun o zaman bende kadının eşit olduğuna azda olsa bir yerlerde söz söyleme hakkı olduğuna inanmak isterdim her konuda herkesin fikrini söylemesini arzu ediyorum bu benim fikrim ben yinede umudumu kaybetmiycem herkese teşekkür ederim şimdiden