Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2007, 02:52 PM   #1 (permalink)
RüYaM
Administrator

RüYaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 100
RüYaM has a reputation beyond repute
RüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond repute
Standart gizli günahlarımı itiraf ediyorum:)))

sevim soyunma odasındaki dolabının yanına koyduğun ayakkabını ben yırttımgerçi sende benden şüphelenmiştin ama kabahatin çok büyük olduğu için onunla kurtulduğuna dua edergibiydin :rant:

soyunma odasındaki güvenlik kamerasınıda ben kırdıımmm sigara içmem lazımdı krize girdim ve toplantı olduğu için dışarı çıkmam yasaktı :faint2:

hüseyin amca senin manavın önündeki elmalarıda ben çaldım mahalledeki arkadaşlarıma dağıttım ve dağıtırkende yalan attım babam sizlere dağıtim diye aldı demiştiiiiimmm

Burhan amca evet sen haklıydın aylarca senin bana bulduğun işten kovulmaya çalıştım ama patron senden çekindiği için beni kovmadı

Ercan abi güle aşık olduğunu biliyordum ve senin gül hakkında konuştuğun o gece sesini kayda aldım ve güle dinlettim.yani sanmaki gülde sana önceden aşıktı ben aranızı yaptım

Ramoş msneni çökerten bendiimbir daha yaramazlık yaparsan seni çökertirim
RüYaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla