Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2007, 04:10 AM   #2 (permalink)
Mirmiga
Bizim Melek

Mirmiga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 25
Mirmiga is a jewel in the roughMirmiga is a jewel in the roughMirmiga is a jewel in the roughMirmiga is a jewel in the roughMirmiga is a jewel in the roughMirmiga is a jewel in the roughMirmiga is a jewel in the roughMirmiga is a jewel in the rough
Standart Ce: Sadece Seyredin Yorumsuz TÜRBAN

Bu propogandaların gerçeği yansıtmadığını halkın büyük bir kısmı görmüştür.Elbette Her Devlet adamı gibi eleştirilecek noktalarda Başbakan ve hükümetteki diğer yetkililer eleştirilecektir fakat insanların kişisel hak ve özgürlüklerine saygı duyularak videodaki gibi diğer devlet liderlerinin aileleriyle karşılaştırma yapılarak değil...Gazete küpürlerindeki kısa cümleleri hayretle okudum ve soruyorum 5 yıldır hangi irticai faaliyet gerçekleşti?..Bunu ben değil A.B için Türkiye'yi yakından izleyen yetkililerde belirtiyorlar.AB'ye girme adına gerçekleştirilen yeniliklerin oldukça fazla oduğunu fakat şimdiye kadar dini bir faaliyet görmediklerini söylüyorlar...ve tekrar ediyorum başörtüsünü irticai bir tehdit olarak değil tamamen insanların kendi kişisel tercihleri olarak görelim.Aksi bir durumda zaten millet olarak Cumhuriyet'e ve Atatürk'e hakareti aykırı davranışı babamız olsa tanımayız!

Mirmiga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla