Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2007, 11:42 AM   #6 (permalink)
LiKarBa
Profesyönel Melek

LiKarBa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 7
LiKarBa has a little shameless behaviour in the pastLiKarBa has a little shameless behaviour in the pastLiKarBa has a little shameless behaviour in the past
Standart Ce: Sadece Seyredin Yorumsuz TÜRBAN

Alıntı:
M.C´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlarım, benim burada konuyu açmam bu fikri beyan etmem anlamında değildir, dikkat ederseniz, ben sadece konuyu açtım ve başlık olarak yorumsuz dedim.

Baş örtüsi ile ilgili olay bana göre komik nihayetin de diğer arap ülkelerinin başbakanlarının eşlerinin kapalı olup olmaması beni bağlamamaktadır, başları açık ama şeriatle yönetiliyorlar, ben sadece gazete başlıklarındaki cümlelere dikkat çekmek adına yerleştirdim bu videoyu...

Olay budur lütfen sizde yorumlarınızı yaparken dikkatli olun, nihayetinde yapılan yorumlar kişiyi bağlar

Kolay gelsin bu arada fikirde beyan etmiş olduk hadi bakalım

Dipnot: Likarbaya: Hangi irticai faaliyetler olmuş kelimesini sizin yazmanıza inanamıyorum. Bu ülkede 2 kişiden ben memnun olmayan tarafım, geçtiğimiz aylarda 23 nisan şenliklerinde yapılanları görmediniz mi ? Tv Seyretmiyor musunuz ?
Benim annemde baş örtülü, dediğim gibi baş örtüsü hakkındaki yorumum sizinki ile aynı, benim dediğim, bugün bu ülkenin başında olan kişilerin geçmişteki bağlantıları ve söyledikleri sözler. Ve unutmayınki, dünya üzerinde başarılı veya başarısız şeylere imza atmış insanlar, olayları sonuçlandıranlardır, yapacağım diyenler değildir. Başlıklara bakın söylenenleri okuyun, kaç tanesi yapılmıştır sadece düşünün...

Ne Mutlu Türküm Diyene !
sevgili mc;hangi irticai faaliyetlerde bulunulmuş diye yazan ben değilim,sevgili bukettiryaş ilerledi gözler iyi seçmiyor sanırım
neyse şaka bir yana özellikle 23 nisan gibi milletçe dahada kenetlememiz gereken günlerde sanki bilerek tahrik etmek için yapılan eylemlere bende karşıyım tabiki...örtü konusunda aynı fikirde olduğumuza göre sorun yok
AĞLA MAZİDİR ŞİMDİ SENİN OLAN...
LiKarBa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla