Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2007, 03:48 PM   #110 (permalink)
NeMeSiS
[Νέμεσις ]

NeMeSiS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 100
NeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud ofNeMeSiS has much to be proud of
Standart Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sevgili Minik Melek, bu kadar karamsar olma canım, Smear testi bütün bayanların düzenli olarak yaptırmaları gereken stabil bir testtir. Yani sadece kanser riski için değil, genel durumun tayini için de yapılan bir testtir. Daha 21 yaşındasın, tıp çok ilerlemiş durumda. Her probleme neredeyse çare buluyorlar.

Öncelikle rahat olmalı, karamsarlığa kapılmamalısın. Moral bozukluğu hormonlarını da etkiler ve çıkmayacaksa bile sorun çıkar, hamileliği engelleyen en büyük faktörlerden biri stres ve karamsarlık bunu unutma tatlım. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de uzun bir süredir istememe rağmen bebeğim olmuyor. Ancak bu dünyanın sonu değil ve eğer olacaksa mutlaka bir şekilde gerçekleşiyor.

Bir sürü kadından farklı hikayeler duyabilirsin. Bazıları denedikleri ilk ayda hamile kalıyorlar. Bazıları hiç sorun görünmemesine rağmen 3-4 yıl sonra ancak bebeklerine kavuşuyorlar. Bazıları çok ciddi tıbbi sorunlar yaşasalar bile hamile kalabiliyorlar. Doktorun "senin bebeğin olmaz" dedikleri kadınlar bile kendiliğinden hamile kalabiliyorlar. Bu mucize çok farklı birşey.

Bu noktada en önemli şey inancı ve umudu kaybetmemek. Allah herşeye kadirdir, bebek de olması gereken zamanda gelecektir bundan emin ol. Olmuyorsa da bunda bir hayır vardır elbette. Her zaman her istediğimizi istediğimiz anda elde edemiyoruz. Dünya bizim istediğimiz gibi dönmüyor. Ama merak etme canım benim, burada seni anlayan insanlar var, ben yanındayım. Hiçbir şey için canını sıkma, güçlü ol...

Göreceksin herşey yoluna girecek. Daha yolun çok başındasın. Önünde o kadar uzun zamanlar var ki denemek için... Canını sıkma lütfen, moralini yüksek tut, hissettiklerini paylaş bizimle, birlikte geçiririz zamanı. Ben inanıyorum ki Allah senin de gönlüne göre verecek en kısa zamanda... Göreceksin...

Toprağa düşse yiğit, Ölüm güç verir bize
İnancıma teslim oldum, Zulüm güç verir bize
...
Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz
Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz
...
Dört aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin
Nereye gidersen git öleceğin yerdesin
...
Hükmü ilahi varsa belki korur Yaradan
Kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan
...
Bu vatanın ekmeği gözünüze durmalı
Yiğit bir can gelmeli sizden hesap sormalı!

HERŞEYİN HESABI BİRGÜN SORULUR ELBET!
Şehidim rahat uyu...
NeMeSiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla