Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 01:09 PM   #1 (permalink)
kördügüm
Tatlı ve Çalışkan Melek

kördügüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 51
kördügüm is a jewel in the roughkördügüm is a jewel in the roughkördügüm is a jewel in the roughkördügüm is a jewel in the roughkördügüm is a jewel in the roughkördügüm is a jewel in the roughkördügüm is a jewel in the roughkördügüm is a jewel in the rough
Standart Bu Site Süperrrrrrrr.....

Yazmadan duramicam, ben bu siteye üye olali bir ay falan oldu ama sanki bir yildir burdaymisim gibi arkadasliklar dostluklar kurdum...
Hic cikasim gelmiyor buradan, daha önceleri cok sitede üyeydim paylasimlarda bulundum, ama burdaki gibi ne sohbeti ne dostluklari bulamadim...
Yani uzun lafin kisasi bu siteyi kuranlardan yönetenlerden paylasimlarda bulunan herkese coookk tsk ederim...

Veee birsey daha ben daha yeni olmama ragmen bana moderatör olma sansini verdiniz yine bu konuda yardimci olan ve beni moderatörlüge terfi eden herkese tsk ederim.

Buraya girdimmi kendimi cok mutlu hissediyorum, kisacasi cok mutlu oluyorum...
Allahin izniyle daha cok paylasimlarda buluncam burada, ve daha uzun süre basinizdayim...

Yaaa ben icimden geleni yazmazsam deliririm, simdide icimden geleni yazdim aslinda sadece dogrulari yaziyorum...

Bu site süperrrrrrrrr...

Neyse cok konustum yine, kusuruma bakmayin... :becky::becky::becky:

YAŞLILIK

Saçlarım aklaştı,
Yüzüm buruştu,
Görmez oldu gözlerim,
Kulaklarım işitmez,
Yaşlılık alametleri bunlar,
En çok düşündüren şey,
Bu kadar kısa sürede,
Bu kadar işler,
Nasıl olduda farkına varmadım,