Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 11:38 AM   #3 (permalink)
*MaWi
Administrator

*MaWi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 358
939 Mesajına 1.272 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 100 *MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute
Standart Ce: örgü kazak işleri ve açıklamalı yapılışları!!!

Yıldız

4 no şiş
200 gr. Siyah buklet

65 ilmek atılarak düz örgüyle başlanır.10 sıra sonra iki kenardan da 14 ve 15. ilmekler birleştirilir. Bu işlem 5 kere yapılır. Şişte 55 ilmek kalır.8 sıra örüldükten sonra 14.ilmekden ilmek çıkartarak tekrar 65 ilmeğe dönülür.
Bu şekilde buluz bele oturur. Toplam 75 sıra olduğunda 3 2 1 olarak kol kesimi yapılır.kenar ilmeğinden sonra 2 ilmek örülür. 3 ve 4. ilmekler kesilir. Bu şekilde reglan kol gibi kesim yapılır. Şiş de 40 ilmek kaldığında düz olarak bitirilir.
Arka parçada aynı şekilde örülür. Sadece reglan kesimi, şiş de 20 ilmek kalana kadar devam edilir. Düz bitirilir.
İki parça birleştirildikten sonra tığ ile yıldız şeklinde delikler yapılarak reglan arka bedene eşitlenir.
Örgünün bel kısmına aynı yıldız deliklerden bir sıra yapılarak tamamlanır.

SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!...

Sadece Susmak İstiyorum

Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...

HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...

HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...

SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...

üyeye zarar gelmez ADMİN kızmadıkça! ADMİN kızmaz üye azmadıkça!!!

İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mawi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu
*MaWi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla