Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 12:42 PM   #14 (permalink)
*MaWi
Administrator

*MaWi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 368
1.053 Mesajına 1.446 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 100 *MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute*MaWi has a reputation beyond repute
Standart Ce: örgü kazak işleri ve açıklamalı yapılışları!!!

Gri Hırka

4 nolu şiş
400 gr. Gri tonlamalı moher

Arka 74 ilmek pirinç örgü olarak başlanır. 4 sıra sonra düz örgüye geçilerek 62 sıra örülür. 3, 2, 1 olarak kol kesimi yapıldıktan 30 sıra örülerek yaka ayrımı yapılır.
Özler 55 ilmek pirinç örgü başlanır. Her ön sırada bir ilmek kesilerek arka beden ölçülerinde uygulanır.
Kollar 42 ilmek pirinç başlanır. 14 sırada iki kenardan birer arttırarak gerekli uzunluğa getirilir.
Parçalar bittikten sonra dikilir. Kenar kısmına bağlamak için 6 ilmeklik bağcıklar örülür.

SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!...

Sadece Susmak İstiyorum

Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...

HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...

HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...

SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...

üyeye zarar gelmez ADMİN kızmadıkça! ADMİN kızmaz üye azmadıkça!!!

İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mawi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu

*MaWi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla