Türk erkekleri kadında hangi özellikleri ister?

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Türk erkekleri kadında hangi özellikleri ister?
türk erkeklerin özellikleri
Evet hanımlar, bu konumuzda Türk Erkek'lerinin kadında istediği özellikleri ele alıyoruz :) Bir internet sitesinin üyeleri arasından 268 bin bekar erkeğin katıldığı anketin sonucuna göre Türk erkeğinin bir kadında neler istediğinin sonuçları bir hayli ilginç. İşte Türk erkeğinin istekleri Melek'lerim:

84d6cf639db3b0.jpg



* Bir tercih yapmaları istendiğinde ise, birinci sırada kadının bakımlı olması, ikinci sırada eğitimli ve zeki olması geliyor. Güzellik ise üçüncü sırada.

* Hiç evlenmemiş erkekler güzellikten çok kendine güveni olan ve bakımlı kadınlardan etkileniyor.

Annesine benzerse çok mutlu oluyor
  • Ankete katılan erkekler, ailelerin anlaşabilmesi konusunda “Olmasa da olur” diyorlar.
  • “İlişkinin ilerleyen dönemlerinde, eş adayınızın annenize ne kadar çok benzediğini fark ederseniz ne düşünürsünüz?” sorusuna ise yüzde 98 bu durumun kendilerini çok mutlu edeceği şeklinde yanıt veriyor!
  • Erkeklerin “Anneniz eş adayınızı hiç sevmese de evlenir misiniz?” sorusuna verdikleri yanıt ise yüzde 98 ile “Evet”.

Para mevzuları
* 29-36 yaş arası erkeklerin yüzde 76’sı eşinin kendisinden daha çok kazanmasının sorun yaratmayacağını belirtiyor. 37-55 yaş arası yüzde 68’lik bir kesim ise kendisi ile eşit kazanca sahip biriyle evlenmenin daha uyumlu bir ilişki sağlayacağı yönünde görüş belirtiyor.

İlk buluşma!
*Ankete katılan erkeklerinin yüzde 56’sı ilk buluşmanın karşılarındaki kadının hayatlarının kadını olup olamayacağı yönünde bir fikir vereceği görüşündeler.
* Erkekler için ilk buluşmanın ikinci buluşmaya dönüşmesinde etkili olan konular önem sırasına göre şöyle: Eş adayının kendisine çekici gelmesi, iyi bir dinleyici olması, hoş sohbet olması ancak gereksiz yere çok konuşmaması.

Doğal ama çekici
* Erkekler bir kadında istedikleri özellikler: Doğal ama çekici; sıcakkanlı ve sevecen; ilgili ama kıskanç olmayan; bağımsız ama dominant olmayan.
 
Doğal ama çekici
* Erkekler bir kadında istedikleri özellikler: Doğal ama çekici; sıcakkanlı ve sevecen; ilgili ama kıskanç olmayan; bağımsız ama dominant olmayan.


kadınlarda böyle erkek ister
 
bağmsz olmama izin veriyoda sankiiiii kıskandığımıda belli etmiyim bari artıkk :D:D
 
Geri
Üst