Ahmet Maranki'den Yüksek Tansiyon İçin Şifalı Bitkilerle Tedavi

T

TİTAN

Forum Okuru
Ahmet Maranki'den Yüksek Tansiyon İçin Şifalı Bitkilerle Tedavi
Ahmet Maranki yüksek tansiyon için öneriler
Yüksek tansiyon için şifalı bitkiler



Yüksek tansiyon, yaşadığımız bu stresli dünyada ne yazık ki pek çok insanın problemi melekler . Elbette ki bu sorun için doktora danışmak gerekiyor. Ancak tansiyonunuz çok ta fazla yüksek değilse doktor kontrolünde bazı bitkisel reçeteler deneyebilirsiniz. Bunun için bitkisel tedavi uzmanı Ahmet Maranki'nin önerilerine kulak verelim :tik:

tansiyon-2.jpg



Prof. Dr. Ahmet Maranki yüksek tansiyonu olanların tansiyonlarını sık sık kontrol ettirmelerini öneriyor. Tuz tüketiminde de günde 1 çay kaşığının 10′da birini geçmemeleri konusunda uyarıyor.

Yüksek tansiyon için bitkisel çözümler

Ökse Otu: İnce ince kıylımış 1-2 çay kaşığı kadar ökse otunu 1 bardak soğuk suyun içine atın ve 8-10 saat kadar bekletin. Bu çayı aç karnına, tatlandırılmadan için.

Sarımsak: Ahmet Maranki günde en az 3-4 diş sarımsak yenilmesini öneriyor.

Alıç ve Alıç çayı: Alıçın kalbi güçlendirici ve çalışma hareketlerini düzenleyici etkisi vardır. Alıç çayısahiptir. Bu alıç çayından günde 2-3 bardak içebilirsiniz çünk yan etkisi yoktur. Alıç çayını balla tatlandırılarak aç karna veya ara öğünlerde içilebilirsiniz.

Ceviz: Ahmet Maranki yüksek tansiyon hastalarına sabahları aç karnına 4-5 adet ceviz içi yemeyi tavsiye ediyor. 4-5 ceviz içi tansiyonu düşürmenize yardımcı olur. Bu uygulamayı bir alışkanlık haline getirmeniz faydalı olacaktır.
 
Geri
Üst