Tahiti Adası Resimleri ve Tanıtımı

T

TİTAN

Forum Okuru
Tahiti Adası Resimleri ve Tanıtımı
tahiti adası yeri haritada nerede tanıtımı özellikleri resimleri ile ilgili bilgiler burada melekler
Olağanüstü doğası,insanda içme hissi yaratan berrak mavi-yeşil denizi,upuzun bembeyaz kumsallarıyla Tahiti Adası tanıtımıyla karşınızdayız melekler :) Bu muhteşem ada gerek tatil,gerek balayı için tıpkı Saumi adaları gibi harika bir alternatif.:)

t1-330.jpg
t2-1aa.jpg


Tahiti, Fransız Polinezyası'ndaki en büyük adadır.Fransız Polinezyası ise Güney Pasifikte ki bir Fransız denizaşırı toprağıdır. Güney Büyük Okyanus'undaki Société Adaları arasında, 17°40′G 149°30′B koordinatlarında bulunur. 2002 nüfus sayımında adanın nüfusu 169.674 kişi olarak belirlenmiştir, bu nüfus Fransız Polinezyası nüfusunun %69'unu oluşturur. Başkenti kuzeybatı sahilindeki Papeete'dir. Tahiti'nin eski isimlerinden biri Otaheite'dir.Yaklaşık Türkiye den uçak aktarmasız 14 saat uzaklıkta bulunup fransız sömürgesidir.

t3-328.jpg
t4-2fb.jpg



Tahiti'nin en uzak noktaları arası 61 km'dir. Ada 1.048km² alana sahiptir. En yüksek noktası 2.241 metrelik Orohena Dağı'dır.

Bu yeryüzü cennetini gidip görmek herhalde ölmeden önce yapılması gereken şeylerden biri olsa gerek melekler :) Tabi imkanlar dahilinde :tik:

t5-af.jpg
 
Geri
Üst