Balık burcu 2011 Ağustos ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Balık burcu 2011 Ağustos ayı yorumu
2011 ağustos ayı balık burcu balık burcu 2011 ağustos
2011 burçlar, 2011 Balık burcu yorumu, 2011 ağustos ayı Balık burcu yorumu, burçlar, Balık burcu 2011 yorumu, Balık burcu yorumları, Balık burcu özellikleri, ağustos ayı Balık burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler


meleklermekanibalik-7298.jpg


Balık burcu 2011 Ağustos ayı yorumu melekler...


Sevgili Balık Burçları, Ağustos ayı aşkın ciddi bir ilişkiye dönüşmesi için belirli bir süreye ve gerçekçi bir bakış açısıyla hareket etmeye ve sorumlulukların eşit halde bölüşülmesine ihtiyaç bulunmaktadır. Nitekim geçtiğimiz ay ciddi ilişki evinizin yöneticisi Merkür Aslan burcundaki seyrine başladığında sizlere aynı gün yorumlarınızda bilgi vermiş ve Venüs ve Güneşin ardından Merkür gezegeni de egonuzu yükseltici bir enerjiyle sizleri kuşatmaya başladı.


10 Ağustos tarihine kadar bu konumunu sürdürecek. Merkür bildiğiniz gibi insanlarla olan iletişimimizde son derece önemli bir işleve sahip. Güneşin gösterdiği kimlik duygumuzu ifadelendirmemiz için Merkür gezegeninin gücüne ihtiyacımız var. Yani konuşmak, yazışmak, haberleşmek yoluyla meramımızı anlatıyoruz ve kendimizi, yeteneklerimizi, akıl gücümüzü gösteriyoruz. Merkür gezegeni tamamen mantık yönümüzü gösteriyor. Onun işlevinde duygular yok. Ancak hangi gezegenle yanyana gelse onun özelliklerine bürünebiliyor. Güneşe en yakın gezegen olduğu için ve Güneş bencil isteklerimizi, kişisel canlılığımızı, egomuzu simgelediğinden Merkür de doğal olarak isteklerimizi gerçekleştirmek için aklımızı kullanmamız gerektiğini gösteriyor.
Çünkü duygular işin içine girince mantık devreden çıkıyor demiştim. Merkür gezegeni Aslan burcunda transitine başladığında, yaşamınız adına mantıklı düşünmeniz gerektiğini, bu aşk bile olsa yapılması gerekenin akıllı seçimlerde bulunmak olduğunu söylemiş ve 1 Ağustosta gerçekleşecek Aslan burcundaki Güneş Tutulmasını da hesaba katarsak duygu dünyanızda hakikaten büyük değişimler olacağını söylemenin mümkün olacağından söz etmiştim. Sır cümleniz şu olmalıydı. Kendini güçlü bir şekilde ifade etmek istiyorsan akıllı tercihlerde bulunmalısın.
Sanatsal konular, ortak çalışmalar, yetenekli olduğunuz özel alanlar, sosyal faaliyetleriniz, hizmet ve yardım alanları, insanlarla birebir temasta olacağınız işler açısından da etkili olan bu dönemde etrafınızdaki insanlarla muhakkak surette iyi geçinmeye, aşırı gurur veya hassasiyetten uzak durmaya çalışmanız faydalıdır. işin ayağınıza kadar gelmesini beklemek yerine iş konusunda yaratıcılığınızı ortaya koyarak kapıları çalmanız, insanlarla temas halinde olmanız kesinlikle önemlidir. Bunun için üzerinizdeki rehavetten bir an önce kurtulmalı, hızlı bir şekilde hayata katılmalı, müşteri portföyünüzü gözden geçirmeli, kendinizi tanıtıcı faaliyetlerde bulunmalısınız. Girişim kelimesinin anlam kazandığı bu dönemde sesinizi duyurabileceğiniz her faaliyet önem taşıyacak ve size maddi yönden faydalar getirici olabilecektir.
 
Geri
Üst