TV izle
Geri git   Meleklermekanı.Com l ANA SAYFA > Beyaz Atlı Prensim Falımda Fallansın :) > Burçlar > Bütün Burçlar > Başak Burcu
Google
 
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et Gizlilik Politikası Kurallar

Add to Google
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-06-2007, 02:51 PM   #1 (permalink)
EspanOL
Misafir
 
Mesajlar: n/a
Standart 22 Haziran 2007 - Cuma


Bugün, eski bir ilişkinin yeniden gündeme gelmesi söz konusu olabilir. İçinde bulunduğunuz ruh hali nedeniyle olan bu durum, doğal olarak yaşananları tekrar hatırlamanızı sağlayacaktır. İçinizde bir yerlerde ne kadar kabul etmesiniz de, geçmişin güzel yanları gözlerinizin önüne gelerek sizi düşündürecektir. Kendinize hayran toplamak yerine kendinizle başbaşa kalarak dinlenmeyi düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler bunun oldukça çabuk farkına varacaklardır. Çünkü siz daima dikkat çeken birisisiniz. Fakat bugünkü bu değişik durumu kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Diğer bir enerji ise, aşk hayatınızla ilgili konularda bugün uzlaşmaya daha fazla yanaşmanız, huzursuzluk çıkmaması adına uyum ve dengeyi korumaya çalışmanızdır. Geçmişte yapılan hataları tekrarlamamak için bu oldukça iyi bir durumdur.

Maddi konularda ise bugün, daha önceden başlattığımız bir takım girişimler hakkında kendi içinizde bir düşünce süreci geçirebilirsiniz. Merkürün geri hareketi, size bu konuda daha ayrıntılı incelemeniz için olanak sunacaktır. Herhangi bir yanlışlık var mı veya beklemediğimiz durumlar oluşur mu gibi sorulara cevap arayabilirsiniz. Daha objektif düşünmeyi ön plana alırsanız, ki bu sizin için kolay olacaktır. O zaman yeteneklerinizi hayata geçirmeniz ve maddi açıdan güçlenmeniz için yeni bir çevre ve bu çevrede güçlü ilişkilerin şart olduğunu göreceksiniz.
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
TV izle
Cevapla


Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
22 Haziran 2007 - Cuma EspanOL Balık Burcu 0 22-06-2007 02:58 PM
22 Haziran 2007 - Cuma EspanOL Terazi Burcu 0 22-06-2007 02:52 PM
22 Haziran 2007 - Cuma EspanOL Aslan Burcu 0 22-06-2007 02:50 PM
22 Haziran 2007 - Cuma EspanOL Yengeç Burcu 0 22-06-2007 02:50 PM
22 Haziran 2007 - Cuma EspanOL İkizler Burcu 0 22-06-2007 02:49 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:27 AM .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Kadın Üyelerimiz konular hakkındaki yorumlarını ve görüşlerini, üyelikleri tarafımızca onaylandıktan sonra yazabileceklerdir. Bu yazılardan telif hakkı sahibi olduğu yazı resim vb ürünlerin kullanılması durumunda doğabilecek her türlü hukuki sorumluluk ve cezai sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.Sözkonusu haksız kullanım nedeniyle MELEKLERMEKANI.COM'un hiçbir hukuki sorumluluğu BULUNMAMAKTA olup haksız kullanım nedeniyle Meleklermekanı.Com'un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminaz ve/veya idari/adli para cezaları Meleklermekani.Com kullanıcılarına rücu edilecektir. Site Yöneticilerimiz itina ile içerik kontrolleri yapmakta, emeğe hassasiyetle saygı göstererek telif haklı içeriklerin ve konuların açılmamasını sağlamakta isede, Meleklermekanı.Com' da yasalara aykırı unsurlar ve/veya telif haklı içerikler bulunduğunda İLETİŞİM'e, ADMİNLERE editor@meleklermekani.com mail adresine bildirilmesi durumunda, gereği ivedilik ile yapılacaktır.


Web Stats