Siyah Compaq geri dönüyor

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Siyah Compaq geri dönüyor
Siyah Compaq Mini 700 ile Geri Dönüyor.
HP’nin satışa sunduğu yeni ultra taşınabilir, şık mini dizüstü bilgisayarı HP Compaq Mini 700 şık tasarımı ve dayanıklı yapısı ile göz dolduruyor.

Mobil profesyoneller arasında ve eğitim kurumlarında popüler olan HP Mini 2133 Mini-Note’un beğenilen özellikleriyle geliştirilen Compaq Mini 700, tüketicilere çarpıcı bir tasarım ve zengin mobil internet deneyimi sunuyor.



HP Mini dizüstü bilgisayar portföyümüzle tüketicilere çok geniş bir tasarım ve özellik seçenekleri sunuyoruz. Yeni Compaq Mini 700 ise uygun fiyatlı ikinci bir kişisel bilgisayar isteyenler için dikkate değer bir seçenek oluşturuyor,” diyen HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Kategori Müdürü Ertuğ Ayık, “Compaq Mini 700 de, diğer HP Mini dizüstü bilgisayarları gibi bu kategorideki en geniş klavyeye sahip, ama kompakt tasarımı sayesinde rahatlıkla elde ya da küçük bir çantada taşınabiliyor,” diye belirtiyor.



Yeni ‘Unity’ tasarımıyla bezenmiş parlak kasasıyla Compaq Mini 700 uygun fiyata göz alıcı bir dijital yol arkadaşı niteliğinde. Compaq Mini PC yerleşik web kamerası ve mikrofonu, WLAN, Bluetooth ve isteğe bağlı WWAN özellikleriyle eğlenceli bir mobil internet deneyimi sunuyor. Evde, parkta, havuz kenarında, barda ya da havaalanında, kısacası bağlantı sağlanan her yerde video sohbet ya da video konferans yapabilme olanağıyla sosyal ağlara yeni bir anlam kazandırıyor. 10,2 inçlik BrightView ekranı ve geniş klavyesiyle kullanıcıların bilgi, iletişim ve eğlence amacıyla her yerden webe erişimlerinde rahatlık sağlıyor. Kullanım kolaylığı ve hafifliğiyle dikkat çeken Compaq Mini 700, ikinci bir bilgisayar isteyen öğrenciler ve mobil profesyoneller için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.
Compaq Mini 700’ün SIM kart içeren versiyonu 699 dolar + KDV, SIM kartsız modeli ise 549 dolar + KDV fiyatla satışa sunuldu.
 
Geri
Üst