Nintendo DSi Avrupa ile aynı anda Türkiye’de

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Nintendo DSi Avrupa ile aynı anda Türkiye’de


Nintendo'nun mobil oyun konsolu DSi'ın Japonya ve Amerika'nın hemen ardından Avrupa'da da piyasaya sürüleceği açıklandı.


Nintendo'nun iki adet hareket algılayıcı kamera, geliştirilmiş ses kalitesi, indirilebilir oyunlar ve dahili hafızayla donatılmış yeni mobil oyun konsolu Nintendo DSi 3 Nisan'da Avrupa ile aynı anda Türkiye'de piyasaya sürülecek.
Nintendo DS ailesinin en ince ve hafif üyesi olarak tanıtılan Nintendo DSi, siyah ve beyaz renklerde raflardaki yerini alacak.
Fotoğraf çekip üzerinde oynamalar yapmaya olanak tanıyan bir işletim sistemine sahip ürün, İnternet üzerinden yüklenebilir oyunlar ile Nintendo'nun oyun konsolu Wii'de başarıyla uyguladığı üçüncü parti oyun dağıtım sistemini mobil hale getiriyor.
Yükseltilmiş ses kalitesine sahip ürün, kutudan çıktığı anda kullanıma hazır olarak, dahili hafızasına yüklenecek müzik dosyalarını oynatabiliyor ve bu şekilde kişisel bir müzikçalar fonksiyonunu da yerine getiriyor.
Nintendo DSi, sahip olduğu iki adet dahili kamera ile yüz hatlarındaki değişimleri ve oyuncu hareketlerini eksiksiz olarak algılayabiliyor. Bu özellik sayesinde, vücudun üst kısmı, eller, kollar ve kafa ile yapılan hareketler doğrudan oyuna aktarılabiliyor. Nintendo DSi’nin, Nintendo DS Lite’dan %12 daha ince olması ise taşıma kolaylığını ön plana çıkarıyor.
 
Geri
Üst