Melekler Doğal Taşların Vüudumuza Şifalı Etkileri Neler Biliyor musunuz ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Melekler Doğal Taşların Vüudumuza Şifalı Etkileri Neler Biliyor musunuz ?
doğal taşların etkileri
doğal taşların şifalı etkileri



Özellikle son yıllarda şifalı taşlar çok rağbet görüyor melekler :) Her yerde satılan ve özellikle burçlara göre şifalı taşlar bilhassa kadınlar tarafından takı olarak kullanılıyor. Evlerde süs objesi olarak da tercih edilen şifalı taşlar, erkeklerin ellerinde de tesbih olarak bulunuyor. Bu yazımızda doğal taşların şifalı etkileri konusunda bazı bilgiler vereceğiz sizlere.. :)


sifali_taslar-24d.jpg



Adet dönemlerinin düzeni için kullanılan taşlar Aytaşı Kadınların aylık periyotlarının düzenli olmasını sağlar. Özellikle cinsel organların korunmasında etkisi vardır.Garnet Rahmin üzerine koyularak, üreme gücünü artırma amacıyla kullanılır. Ayrıca; adet sancıları, düzensiz kanamalar ve menapoz için de faydalıdır.

Astıma karşı kullanılan taşlarAkuamarin Solunum yolları rahatsızlıklarına, boğaz ağrılarına, astım, bronşit ve tirotid bezi rahatsızlıklarına iyi gelir.Kaplangözü Astım hastaları için faydaları vardır.
Kehribar Soğuk algınlığı, astım, guatr, bronşit ve alerji tedavisi için boyun bölgesinde kullanılır. Boğaz ve tiroid enfeksiyonlarını tedavide diğer taşlardan üstündür.

Alerjiye karşı kullanılan taşlar
Ametist Göz hastalıklarına, alerjiye, migren ve diğer baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına iyi gelir.Kehribar Soğuk algınlığı, astım, guatr, bronşit ve alerji tedavisi için boyun bölgesinde kullanılır. Boğaz ve tiroid enfeksiyonlarını tedavide diğer taşlardan üstündür.

Cilt hastalıklarına karşı kullanılan taşlar
Akik Cilt hastalıklarına karşı etkilidir. Damarları kuvvetlendirir.Ametist Cilt hastalıklarına karşı etkilidir.Mercan Başta sedef hastalığı olmak üzere, pek çok cilt hastalığının tedavi amacıyla kullanılır.Peridot Doku bozulmalarını önleyici özelliklere sahiptir.

Depresyona karşı kullanılan taşlar
Ametist Depresyona karşı faydalıdır.Aventurin (Mavi Aventurin) Duygusal bakımdan dengeleyicidir ve depresyona karşı etkilidir.Kehribar Sol elde oynandığında bedenin elektiriğini toplar. Elektrik yükünü azalttığı için depresyona karşı da faydalıdır.Yaşamın bir yük olduğunu düşündüğünüz ve sorumluluklar altında ezildiğinizi hissettiğiniz anlarda, şifa yüklü enerjisiyle sizi canlandırır.
 
Geri
Üst