İphone4 Pırlanta Modeli

KeLeBeK's

Daimi Üye
Üye
İphone4 Pırlanta Modeli
samsung star wifi star wifi pırlantalı telefon pırlanta telefon
Bayanlar için tasarlanan telefonlar çoğumuzun hoşuna gider eminimki.Fakat bu başka bişey, üstünde bildiğimiz pırlanta var.Ki şahsen ben böyle bir telefonu kullanmaya korkarım:DZaten istesemde kullanamam, fiyatı ateş pahası:)

İngiliz mücevherci Stuart Hughes, daha önceden standart telefonları ve çeşitli gadget ürünlerini mücevherlerle süsleyip satmasıyla biliniyor. Hughes'un son ürünü ise pırlantalarla kaplı bir iPhone 4.

ipone-1158.jpg


ipone2-4671.jpg


Pırlanta modeli iPhone4'ün üzerinde yaklaşık 500 pırlanta bulunuyor ki bu pırlantaların toplamı 100 karat yapıyor. Arkasında 53 tane pırlantalı elma logosu bulunan cihaz'ın önündeki navigasyon butonunda ise tek kesim 7.4 karat büyük pembe pırlanta bulunuyor. Çevresi ise platinyum kaplı. Geri kalan bütün pırlantalar ise cihazın etrafındaki me tal tabakaya yerleştirimiş. Yani bu iPhone 4'ü neresinden tutarsanız tutun eliniz pırlantaya değecek.

iPhone 4'ün İngiltere'deki normal fiyatı 600 pound civarında. Bu modelin fiyatı ise sadece 5 milyon pound (8 milyon dolar - 11 milyon TL). Eğer zenginseniz, iPhone 4 kullanmak istiyor fakat herkesin kullandığını kullanmam diyorsanız bu model tam size göre. Tabii sizin için bir yandan iyi bir yandan da kötü bir haberimiz var. Stuart Hughes, pırlantalı iPhone 4'lerden sadece 2 tane üretmiş. Aldığınız zaman aynısından sadece başkasında görme şansınız çok düşük, fakat dünyada bu kadar zengin varken cihazlar siz bu haberi okurken çoktan satılmış olabilir.
 
Geri
Üst