Kırışıklıklar için yüz maskeleri

M

Misafir

Forum Okuru
Kırışıklıklar için yüz maskeleri
kırışıklıklar için maske yüz maskeleri krem çözümler öneriler burada arkadaşlar
Günlük hayatın stresi, akıp giden zaman vs vs.. derken cildinizde yaşlılığın ilk izleri olan kırışıklıkların boy göstermemesi ne mümkün değil mi Melek'lerim.

Daha önce sizlere bir çok Kırışıklık giderici öneriler de bulunmuştuk Melek'ler. Bunun yanı sıra Güzel bir cilt için doğal yöntemler de önermiştik. Şimdi ise kırışıklıklar için, ünlü Alman markası Schaebens'in jojoba özlü maskesini öneriyor ve bu konuda bilmeniz gereken bilgileri aktarıyoruz.

cilt-10b.jpg




Cildimiz gün boyu dış etkenlere maruz kalır ve bakımı için çoğunlukla gereken özen gösterilmez. 10 dakikada hem kendinizi hem de cildinizi ödüllendirin.

Yüz bakım maskesinde lider, ünlü Alman markası Schaebens, Göz ve Dudak Maskesi ile morluk, torbalanma ve göz çevresindeki kırışıklıkları gözle görülür bir şekilde azaltır. Düzenli kullanıldığında göz ve dudak çevresindeki ince kırışıklıkları ve hatları yumuşatır.

İçeriğindeki Q10, jojoba yağı, pro-vitamin B5, E vitamini ve hamamelis sayesinde kırışıklıkları azaltarak, özellikle göz ve dudak çevresinde cildin esnekliğini artırır.

Cildinizin daha sağlıklı, parlak, ışıltılı ve genç gürünmesi için Schaebens Göz ve Dudak Maskesi seçkin eczanelerde sizinle... Fiyatı: 7.5TL


Diğer kırışıklık giderici ürünlerden çok çok daha ucuz ve görülen oki etkilide... Ne dersiniz, kırışıklıklarınızdan bu kadar ucuz ve kolay kurtulmanız, bir mucize değil mi Melek'lerim:)
 
Geri
Üst