En İyi Güneş Kremi Markaları ve Ürünleri

T

TİTAN

Forum Okuru
En İyi Güneş Kremi Markaları ve Ürünleri
en iyi güneş kremi markaları
en iyi güneş kremi




Sezonun en şık mayoları ve bikinilerini giyip plajlarda salınmanıza az kaldı melekler :) Havalar ısınıyor. Eğer yaz alışverişine çıkmadıysanız size hemen tavsiye edebileceğimiz güneş krem ürünlerini sıralamak istiyoruz. Güneşin zararlı etkilerini engelleyen bu ürünlerden birini satın almadan sakın tatile çıkmayın diyoruz ve en iyi güneş kremi markaları hakkında sizleri kısaca bilgilendiriyoruz .. :tik:


en_iyi_gunes_kremleri_2012_-1c8.jpg

Garnier Ambre Solaire
Garnier Ambre Solaire’in güneşin zararlı etkilerine karşı geliştirdiği filtre sistemleri sayesinde güneş yoğunlu ne kadar yüksek olursa olsun etkinliği koruyor. İçeriğindeki kaktüs nütriflavonları sayesinde cildi uzun süreli nemlendirirken, saf E vitamini ile de güneşin yol açtığı cilt yaşlanmasına karşı sizleri koruyor.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%281%29-326.jpg

Avon Solar Advance Suncreen Body Mist High UVA/UVB SPF 30
Anew serisinin Solar Advance Suncreen Body Mist High UVA/UVB SPF 30 ürünü cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken daha sıkı ve toparlanmış görünmesini sağlıyor. Avon’un bu mucizevi ürünü ile plajlarda zamana meydan okuyacaksınız!




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%282%29-48.jpg

Florame Sun Cream Body SPF30
Güneşten korunmak için organik bir çözüm arıyorsanız Florame Sun Cream Body SPF30 tam size göre. Doğal bir UV filtresi olan ve cildinizi yenileyen Buriti yağı ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde bu ürün güneşin zararlı etkilerine güçlü bir koruma sağlıyor. Ayrıca yağsız ve yapışmayan yapısıyla da kullanımı oldukça kolay.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%283%29-7b.jpg

Clarins UV Plus HP SPF 40 Multi-Protection
Transparan ve ultra ince yapısıyla günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz Clarins UV Plus HP SPF 40 Multi-Protection su bazlı olduğu için uyguladıktan sonra cildinizi yağlı görünmüyor. Ayrıca içeriğindeki birleşenler sayesinde cildinizi hava kirliliğine karşı da koruyor.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%284%29-25f.jpg

Clinique Solar Smart SPF 15
Hassas ciltler içi bile oldukça uygun olan bu ürün Dünya Cilt Kanseri Vakfı tarafından da kullanılması önerilen sayılı ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca SolarSmartTM teknolojisi ile cildinizi UVA ışınlarına karşı korurken içeriğindeki E vitamini, plankton özü ve anti-oksidanlar sayesinde de cildinizin doğal onarım sürecini destekliyor.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%285%29-58.jpg

Dermalogica Waterblock Solar Spray SPF 30
Suya dayanıklı formülü sayesinde denizdeyken bile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruma özelliğine sahip. Ayrıca Dermalogica Waterblock Solar Spray sizi UVA, UVB, kızılötesi ışınlardan ve içeriğindeki anti-oksidan vitaminler ile de yaşlanmaya karşı koruyor.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%286%29-127.jpg

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50
PAraben içermeyen ve özellikle hassas ciltler için son derece uygun olan La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 ürünü, doğal bir hücre koruyucusu olan Senna Alata özü içeriyor.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%287%29-13a.jpg

Nuxe Ecran Prodigieux SPF 30
Bu ürün güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi korurken içeriğindeki yasemin çiçeği, E vitamini türevi kakao özü ve UV filtreleri sayesinde hücre korunmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca kirli havanın cildiniz üzerinde ki olumsuz etkilerine karşı da oldukça etkili.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%288%29-89.jpg

Estee Lauder Sun Face Lotion SPF 30
Yüzünüzü güneşin zararlı etkilerinden korumak için oldukça uygun olan Estee Lauder Sun Face SPF 30 Lotion, aynı zamanda cildinizi besleyip onarır. İçeriğinde bulunan Macadamia ve Kukui tohumlarının yağı sayesinde ise cildinizi çevresel faktörlere karşı koruma özelliğine sahip.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%289%29-14b.jpg

Daylong Visage Vitamin SPF 25
Daylong Visage Vitamin SPF 25 cildinizi zararlı güneş ışınlarından korumak için A,C ve E vitamini, nemlendirmek içinse gliserin, lipid ve dekspantenol içermekte. UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek düzeyde koruma sağlayan ürün koruyucu madde içermediği için hassas ciltler için de son derece uygun.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%2810%29-7.jpg

Nivea Sun Invisible Protection Transparan Sprey SPF 20
Transparan dokusu ve yağlı bir his bırakmayan yapısı ile anında ve güvenli güneş koruması sağlayan Nivea Sun Invisible Protection Transparan Sprey SPF 20, suya dayanıklı olma özelliği sayesinde siz sudayken bile sizi korumaya devam eder.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%2811%29-b2.jpg

Shiseido GSC Sun Protection Lotion Spf 15
Hem yüzünüze hem de vücudunuza uygulayabileceğiniz, besleyici bir losyon olan Shiseido GSC Sun Protection Lotion Spf 15, çabuk emilen formülü sayesinde cildinizi UVA ve UVB ışınlarına karşı anında korumaya başlar.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%2812%29-358.jpg

Piz Buin In Sun Lotion Spf 20
Piz Buin In Sun Lotion Spf 20 sizi yüksek etkili photostable filtreleri sizi zararı güneş ışınlarından ve yaşlanma etkilerinden korur. İçeriğindeki nemlendirme kompleksi cildinizin nemlenmesini sağlayarak soyulmanızı engellerken, hafif dokusu ile de gözeneklerinizin tıkanmamasını ve cildiniz gün boyu nefes almasını sağlar.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%2813%29-76.jpg

Prevage Triple Defense Shield Protection SPF 50
Tüm cilt tipleri için uygun olan Prevage Triple Defense Shield Protection SPF 50, hafif formülü sayesinde cildinizde harika bir his bırakır. Fırçası sayesinde kullanımı oldukça kolay olan bu ürünü arzu ederseniz makyajınızın üstüne bile uygulayabilirsiniz.




en_iyi_gunes_kremleri_2012_%20%2814%29-7.jpg

Lancaster Sun Anti Age Control DNA Expert Eyes Lip SPF 30
Anti-age teknolosi ile güneş bakımını birleştiren Lancaster Sun Anti Age Control DNA Expert Eyes Lip SPF 30, ipeksi hafif dokulusu ile göz ve dudak gibi hassas bölgelerde kullanmak için oldukça ideal. İlk yaşlanma belirtilerine karşı cildinizi koruyan ürün, güneşin sebep olduğu kırışıklıkların görünümünü azaltmaya da yardımcı oluyor.
 
Geri
Üst