Dünya Starlarının Zayıflama Sırları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Dünya Starlarının Zayıflama Sırları
jennifer aniston victoria beckham zayıflık sırrı mankenlerin zayıflama sırları victoria beckham nasıl zayıfladı mankenler nasıl zayıflıyor
Dergilerde TV"de görüp hayran olduğumuz Dünya Starları nasıl zayıflıyor kızlar hiç merak ettinizmi....İşte sizleri dünya starlarının zayıflama ve ince kalma sırları :tik:

kate-winslet-8589.jpg


Kate Winslet
Ikinci çocugundan sonra, kilo vermek için özel bir sey yapmadigini iddia etse de, Kate Winslet düzenli olarak spor yapiyor. Ayrica yedigi ve içtigi süt ve süt ürünlerine de dikkat ediyor.



Sienna Miller
Sienna Miller, dogustan zayif ve ince olanlardan ama vücudunun sekilli görünmesi için egzersizin sart oldugunun da farkinda. Miller, yogayla kalori yakmaktan çok vücudunu sikilastirdigini, sekle soktugunu ve esnettigini söylüyor. Ayrica gerginligi azaltmak için birebir oldugunu da ekliyor.



Caprice
33 yasindaki model, düsman çatlatan vücudunu kendine koydugu siki kurallarla formda tutuyor. Aksam 5″ten sonra hiçbir sey yemeyen güzel manken, daha az karbonhidrat ve daha çok protein tüketiyor. Gerçekten kilo vermek için bunu haftada en az 3 kez uygulamak gerektigini de belirtiyor.



penelope-cruz-7587.jpg


Penelope Cruz
Penelope Cruz inceligiyle dikkat çekiyor ve formda kalma yolu da gayet tembelce Her gün 12 saat uyuduguna dair yemin ediyor! Üstelik uykunun kilo vermeye katkisi oldugunu iddia eden arastirmalar da mevcut!



Victoria Beckham
Üçüncü çocuktan sonra bile Victoria Beckham, kisa zamanda eski formuna geri dönerek genç kizlara tas çikartiyor. 30 yasina girdiginden bu yanda daha fazla egzersiz yaptigini ise saklamiyor. Bazen birkaç gecede bir 200″er mekik çekiyormus.



Kim Cattrall
Kim Catrall, formda kalmayi ve genç görünmeyi, üç gün ardarda sadece salata ve somon baligi yemesine borçluymus. Catrall, genç görünmek için ille de yüz gerdirmeye gerek olmadigini, somon gibi bazi besinlerin cildi gençlestirdigini savunan Amerikali doktor Nicholas Perricone”un takipçisiymis. Tabii somon baligindaki yag da fazla olmadigindan, Catrall”in düzgün hatlarini nasil elde ettigini anlamak hiç zor degil.



cameron-diaz-1913.jpg


Cameron Diaz
Cameron Diaz”in mükemmel vücuduna bakinca, hayatini aç geçirdigini düsünebilirsiniz ama o kendini açliga mahkum ettigini düsünmüyor. Diaz”a göre, yemek istediginiz her seyden az ve öz yemek yeterli. Mesela McDonald”s yemeye bayiliyor ama asla büyük seçimleri tercih etmiyor.



Beyoncé
Çogumuz tatlidan vazgeçemeyiz ama Beyoncé tatli arzusunu kontrol altina alma yolunun bulmus. Cani ne zaman çikolata çekse, gidip bir paket çikolata yemek yerine, bir muz yiyormus. Bir muzda 95 kalori oldugu düsünülürse, istedigi kadar yiyebilir.



Pamela Anderson
36 yasindaki Anderson”in sirri basit ve ucuz. Tek yaptigi dislerini temizlemek. Bu, açligini kesiyormus ve ayrica caninin bir seyler çekmesini de önlüyormus. Ögün aralarinda yemesini de engelliyormus. Vücut ölçülerine bakilirsa, söylediklerinde bir hayir olsa gerek.



jennifer-aniston-3150.jpg


Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Zone diyeti uygulayanlardan. Bu diyet yüksek protein ve düsük karbonhidrata dayali bir diyet. Zone”da yediklerinizin yüzde 40″i karbonhidrattan gelirken, yüzde 30″u proteinden ve yüzde 30″u da yagdan geliyor. Böylece maksimum kilo verme saglaniyor. Ayrica bu diyetle açlik duygusu fazla olusmuyor.



Angelina Jolie
29 yasindaki yildiz insanlarin cani ne çekiyorsa, onu yemeleri gerektigine inaniyor ve ekliyor: “Bence ihtiyaciniz oldugu anda bir duyguya teslim olmak önemli. Allahtan yiyeceklere karsi saglikli bir yaklasimim var ama bence caninizin çektigini yemek, ölçülü olmak ve yiyeceklerden keyif alip mutlu olmak önemli. Bence insanlar hayatlarinin çok büyük bir kismini yiyecekler hakkinda endiselenip, bunu kafalarina takarak geçiriyorlar.” diyor.



Liz Hurley
39 yasindaki Liz Hurley, hamilelikte aldigi kilolari birkaç haftada verebilmesiyle ünlü. Onun sirri su teresi. Ne zaman birkaç kilo vermek istese koca bir tencere su teresi çorbasi pisirip detoks yapiyor. Su teresi sizin için de faydali. Ispanaktan çok daha fazla demir ve sütten çok daha fazla kalsiyum içeriyor. Ayrica bol alküllü gecelerin ardindan gelen aksamdan kalma hali için de birebir.




Salma Hayek
Latin güzeli Salma Hayek saglikli beslenmeye inaniyor. Enerji seviyesini korumak için günde 5 küçük ögünle besleniyor. Film setine giderken yanindan götürdügü en favori yiyecekleri ise, ton baligi, kereviz, domates, salatalik ve kisnis.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyoncé
Çogumuz tatlidan vazgeçemeyiz ama Beyoncé tatli arzusunu kontrol altina alma yolunun bulmus. Cani ne zaman çikolata çekse, gidip bir paket çikolata yemek yerine, bir muz yiyormus. Bir muzda 95 kalori oldugu düsünülürse, istedigi kadar yiyebilir.

Seninleyim:D
 
Geri
Üst