Ramazan diyetleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Ramazan diyetleri
Ramazan Diyeti,Ramazanda Diyet Nasıl Yapılmalı,Ramazan ayı diyeti, nasıl yapılır hakkında detaylı bilgiler burada


elma-diyeti-23b.jpg



Ramazan ayında çoğumuz kilo alırız hem sağlıklı oruç tutmak hemde kilo almamak için gerekli bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz melekler

Ramazan ayının gelmesiyle kimi kilo vermek kimileri ise kilo almak ister.Ramazanda kilo vermek için yapılması gereken en önemli şey doktorların ve uzmanların gözetiminde Ramazan diyetlerini uygulamaktır.Böylece Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirmiş oluruz.

Ramazanda Diyet Nasıl Yapılmalıdır?

Ramazanda diyet öncelikle diyetisyenler ve uzmanların eşliğinde yapılmalıdır.

Diyetisyenlerin verdiği diyet listeleri olması gerektiği gibi uygulanmalıdır.

Sağlığınızı bozacak diyetleri yapmaktan kaçınmalısınız.

Diyetinizin aksi yönde vereceği olumsuz bozukluklar diyetisyeninize acil olarak bildirilmelidir.

Ramazan Diyeti ile Sağlıklı YaşamSağlıklı beslenme ihtiyacımız olanı ihtiyacımız ölçüsünde alma diğer bir ifadeyle yeterli ve dengeli beslenmedir. İnsan vücudunu oluşturan hücrelerin düzenli ve dengeli çalışması için besin öğelerinden ( yağlar, karbonhidratlar, proteinler, vitaminler ve minerallerden) yeterli miktarda almalıyız. Vücudumuzun tüm besin maddelerine ihtiyacı vardır. Tek taraflı beslenmek yani sadece protein veya karbonhidratla beslenmek yanlıştır. Dengeli beslenerek vitaminler, mineraller ve lifler gibi önemli besin maddelerinden de almış oluruz.Ramazan diyetiniz bu bilgiler doğrultusunda sizleri yanıltmıyorsa sağlıklı bir şekilde diyetinize devam edebilirsiniz.
 
Geri
Üst