2 saatte 2 kilo verdiren diyet

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2 saatte 2 kilo verdiren diyet
Evet melekler yanlış duymadınız 2 saatte iki kilo verdiren bir diyet varmış. Bu atv ekranlarındaki doktor Gürkan Kubilay bugün proğram esnasında 2 saatte 2 kilo zayıflama ile ilgili bir yöntem olduğunu ve bunu anlatacağını söyledi. Ve bakın aynen şöyle devam etti....

doktor-kubilay-c4.jpg

Programında karaciğer yağlanması, karaciğer yağlanmasının sebepleri, tedavisi ve karaciğer yağlanması önlemek için faydalı olan besinlere değinen DR. Gürkan Kubilay 2 saat içinde 2 kilo zayıflamanın formülünü vereceğine değindi. Bir gün içinde vereceğiniz yağ miktarı 150 gramdır. 2 saatte 2 kilo veriren formül için ise DR. Gürkan Kubilay bir minik serum şişesi gibi bir ürünü gösterdi hani iğne atılacağımız zaman minik serum gibi şişeler olur ya öyle bişey ve bunun nasıl 2 saatte 2 kilo verdireceğini bir sonraki programında açıklayacağını belirtti.

Dr. Kubilay bahsettiği formülü bugün programında açıkladı. Kubilay’ın bahsettiği formül kimyasal bir ilaç olan Furosemid adlı iğne.
Furosemid’in ne olduğuna gelince…Bu ilaç vücutta oluşan ödemleri yok etmede kullanılır. Yani vücuttaki fazla suyu dışarı atar. Bu ilaçlar vücuttan 2 litreye yakın su atılır. Fakat kontrolsüz kullanımı vücutta ciddi zararlara yol açabilir.
 
Nerdeyse bir hafta önce anons geçmişlerdi daha bu gün mü söylediler. Valla ne raitig canavarı bunlar. :) 2 kilo güzelmiş ama 2 kiloyla yetinmeyip daha fazla vermek isteyenler bu ilaç işini abartırsa sonucu ne olur merak ettim şimdiden.:)
 
Geri
Üst