Ahmet Maranki'den Mevsime Uygun Karpuz Detoksu

T

TİTAN

Forum Okuru
Ahmet Maranki'den Mevsime Uygun Karpuz Detoksu
Karpuz Diyeti
Ahmet Maranki Karpuz Diyeti




Sevgili melekler, yaz aylarının en favori meyvesi şüphesiz karpuz :) Hele de cinsi iyi olursa tadından yenmez. Hemen yanına tam yağlı beyaz peynir ve taze ekmek düşünenler ! Eğer o şekilde bir hayal kuruyorsanız bunu hiç denemeyin çünkü karpuz bilinçsizce tüketildiğinde son derece kalorili bir meyvedir. Bu yazımızda Ahmet Maranki karpuz diyeti ile ilgili bilgiler vereceğiz sizlere.. :)


karpuz-342.jpg



Karpuz detoksu için uygulanacak program şöyledir:

Kahvaltı: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70′ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Sabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70′ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Akşam (Gün batımı sonrası): 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70′ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay ya da muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir.

Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.

Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir.

Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir.

İki detoks arasında geçen sürede de bu kurala uyulmalıdır.
 
Geri
Üst