Victoria’s Secret Meleklerinin Zayıflama Sırları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Victoria’s Secret Meleklerinin Zayıflama Sırları
bu konu Victoria’s Secret mankenlerinin zayıflama sırlarına yer vermektedir.

Victoria’s Secret dünyaca ünlü bir marka... Markanın ünlü olduğu kadar defilelerin de ve katalog çekimlerin de yer alan mankenler de Victoria’s Secret kadar ünlü. Birbirinden muhteşem güzellikleri ve fizikleri ile göz kamaştıran Victoria’s Secret meleklerinin bu kusursuz fiziklerini ve formda kalma sırlarını sizler için paylaşıyoruz.

adrianalima-26d.jpg



Dünya’nın en bilinen ve gözde mankenleri Victoria’s Secret meleklerinden Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio ve Adriana Lima’nın zayıflama sırlarını sizin için derledik. Miranda Kerr
Miranda Kerr’in ince vücudu hamilelik sonrasında kadınsı hatlara kavuştu. Bununla birlikte hareketleri daha zarif bir hale geldi. Miranda Kerr, doğum sonrası podyuma çıkması istenildiğinde çok şaşırmış. Ünlü manken fazla kilolarından pilates, yoga ve sıkı egzersizler yardımıyla kurtulmuş. Kerr, özellikle evde yapabileceği egzersizleri tercih ettiğini belirtiyor. “Çok az zamanım olmasına rağmen her gün egzersiz yapmaya özen gösteriyorum. Oğlum ve oyuncaklarıyla oynarken bir taraftan da egzersiz yapıyorum” diyor. Sıkı egzersiz programlarının yanı sıra düzenli beslenerek formunu koruyor. Kahvaltıda taze meyveli bir yoğurt, yumurta ve çavdar ekmeğini tüketiyor. Öğle yemeğinde ton balıklı salata ve yeşil çay tercih eden model, akşam için sebze ve balık ızgara yiyor.

Alessandra Ambrosio
3 yıl önce doğum yapan Alessandra Ambrosio, eski görünüme hızlı bir şekilde dönmüştü. Genç annenin şova hazırlığı bir kaç hafta önceden başlıyor. Özellikle çikolata yemekten kaçınıyor. Sporu az yapabilse de kızıyla vakit geçirirken bol hareket ettiğini belirtiyor.

Adriana Lima
Milyonların hayran olduğu Adriana Lima da hamilelik sonrası gerekeni yapmıştı. Şovdan bir hafta önce özel diyetlere başlayan Adriana Lima, spor yapıyor ve özellikle boks derslerine katılıyor. Asla çok sıkı bir diyet yapmadığını vurguluyor. Sürekli olarak düzenli spor yapmak ve beslenmek onun sihirli anahtarı gibi. Normal hayatında ne isterse yediğini ancak abartmadığını belirtiyor.
 
Geri
Üst