Kolay doğum için doğal taşlar

nurdi19

Yeni Üye
Üye
Kolay doğum için doğal taşlar
kolay taşın
AMAZONİT TAŞI
Amazonit taşı adını Amazon nehrinden almıştır.Genel sağlık için yararlıdır. Bedeni güçlendirir.Metabolizmanın düzenli çalışmasını sağlar.Kas spazmlarını giderir. Diş çürümelerini önler.Bedenin kalsiyum dengesini normal seviyesinde tutar ve kalsiyum yetersizliğini giderir.Fiziksel ve eterik beden arasında denge oluşturur, bunları aynı düzeye getirir.Değişimlerin kabullenilmesini sağlar.Kanser oluşumunu engeller.Doğum esnasında elde tutulursa ağrısız doğum yapılır.Aybaşı sancılarını, boyun ve sırt bölgesindeki kasılmaları çözer. Kalp rahatsızlıklarına, dolaşım bozukluğuna, beyin hastalıklarına, sinir sistemine ve baş ağrısına iyi gelir.
AYTAŞI
Doğum sancılarını hafifletir .Obeziteye karşı etkilidir.Kadınların aylık periyotlarının düzenli olmasını sağlar ve şikayetlerini azaltır.Özellikle cinsel organların korunmasında etkisi vardır. Kramplara, bacak ağrılarına ve sırt ağrılarına iyi gelir.Hormonları dengeler.Çocuk isteyenlere, İyi hamilelik geçirmeye, menapoza faydalıdır.Troid bezini etkileyerek metabolizmayı hızlandırır, sindirimi düzenler.
KANTAŞI
Kadınlarda adet ve doğum sancılarını azaltır. Hamilelikte demir eksikliğine iyi gelir.Hafızayı güçlendirir.Kramplara, anemiye,basura iyi geldiği kabul edilir.Kanı temizler,dolaşımı rahatlatır.İlik,timus ve akciğerler üzerinde etkilidir. devamı tasdevrim.com
 
tasların gücü ben bunlara inanıyor ve kullanıyordum ilerde isime yarıcak gibi almam lazım tesekkurler
 
Geri
Üst