Ekonomik dekorasyon değişikliği

tesadüf

Yeni Üye
Üye
Ekonomik dekorasyon değişikliği
Basit dekorasyon değişkliği
Ekonomik dekorasyon



Sıkıldınız, değişiklik yapmak istiyorsunuz. Tabiki saç renginizi değiştirdiniz meleklerim:tik: Belkide son zamanlarda moda olan Hürrem saç rengi ve tonlarında boyadınız:) Ama yok olmadı gene rahatlayamadınız. Evinizde de değişiklik yapmak istiyorsunuz ama çok para harcamak istemiyorsunuz. O zaman ekonomik dekorasyon fikirleri tam szie göre;

11.JPG-1aa.jpg


- Kullandığınız eşyaların yerlerini değiştirmek her zaman kolay değildir. Bir ışığın yerini değiştirmek de öyle. O zaman, ışık kaynaklarınızın sadece şapkalarını değiştirebilirsiniz. Üstelik bu tasarım değişikliği olmak zorunda da değil. Sadece şapkalarının renklerini değiştirebilirsiniz.


- Eğer ışık kaynaklarının şapkalarını değiştiremiyorsanız, ampul renkleri ile oynayabilirsiniz.

- Abajurlarınızı, salonunuzun ışığını her gün defalarca açıp kapıyorsunuz. Peki sadece onları açtığınız güçte kullanmak zorunda olmadığınızı da biliyor musunuz? Öyleyse onlara hemen dimmer sistemi alın. Ve kademeli ışık sisteminiz olsun. Gece isterseniz loş ışığınız, yüksek aydınlık gereken durumlarda ise güçlü bir ışık kaynağınız olacaktır.

- Küçük aksesuar değişiklikleri yapabilirsiniz. Tüm kül tablalarınızın rengini değiştirin.

- Parça halı kullanıyorsanız, cebinizi yakmayacak yeni halılar edinebilirsiniz.

- Evinize geldiğinizde kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, önce girişinizden başlayın ve ilk değişim bu bölümde olsun. Eğer sizi mutluluk hisleri yaratan bir giriş karşılarsa, her gün evinize daha büyük bir mutluluk ile dönersiniz.

- Evinize çeşitli büyüklüklerde vazolar alabilirsiniz. Bunları her gün taze çiçek ile donatabilirsiniz. Ben her gün çiçek alamam diyorsanız, başarı ile taklit edilmiş yapma çiçekler kullanabilirsiniz.
 
Geri
Üst