Evlerde Yeni Trend Turuncu Dekorasyon....

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Evlerde Yeni Trend Turuncu Dekorasyon....
Turuncu Renk Trendi
Evlerinizde Turuncu Hakimiyeti





Turuncunun iç açıcı güzelliği şimdilerde yeni trend...Turuncunun yanında yeşil ve sarıda yer almakta tabi...Turuncu bana hep kavunu hatırlatmıştır zaten kavun içi renk te derim hep ...:) Kavunda güzel kokulu ve tatlı oldumu dahada severim turuncu rengi..






Hayatınızı renklendirmeye evinizin duvarlarından başlayın. Bu yıl ev dekorasyonunda duvar renkleri ön planda. Özellikle turuncu, sarı ve yeşilin parlak tonları...

Bu sene iddialı renkler duvarlarda boy gösterecek. Özellikle turuncu, sarı ve yeşilin parlak tonları öne çıkacak. Turunç çiçeği, pastel sarı, tomurcuk ve fıstıki gibi canlı renkleri ve bu renklerin de içinde bulunduğu kombinasyonlar enerjinizi yükseltecek.

2012 yılında iç mekanlarda kendinizi doğada gibi hissedebileceklsiniz. Yeşil ve sarı tonlarıyla renklenen duvarlarınız, günün stresinden uzaklaşmanıza ve huzurlu dakikalar yaşamanıza yardımcı olacak.

Bu yılın en moda renkleri arasında koyu tonlar da boy gösteriyor. Geniş mekanlarda, eğer mobilyalarınız, halı, perde gibi aksesuarlarınız da uygunsa, duvarlarınız için koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Daha küçük ve loş mekanlar içinse koyu tonları birden fazla duvarda değil tek bir duvarda kullanmanız daha iyi sonuç verebilir.

Ortaya çıkan açık-koyu renk kombinasyonları evinize farklı ve hoş bir hava katacaktır. Çikolata tonlarındaki sufle ve latte renklerini ya da oya çiçeği rengini kullanarak yaptığınız kombinasyonlar ile duvarlarınız asil bir görünüme kavuşacak. Bu arada kumsal, köpük ve meltem bu tonlar için en uygun kombin renkler olacaktır.

Koyu renklerde bordo tonlar da öne çıkacak. Tercihini bu tonlardan yana kullanmak isteyenler, şarabi rengine de göz atabilirler.

Mor renkten vazgeçemeyenler içinse hercai rengi güzel bir alternatif. Benim tarzım her zaman klasik diyenler için kesekağıdı, belce beji ve uçuk pembe tonları yine alternatifler arasında yer alıyor.


turuncu-13f.jpg


turuncu2-267.jpg


turuncu3-10b.jpg


turuncu4-36a.jpg


turuncu5.JPG-1fa.jpg
 
Geri
Üst