Yeşil Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yeşil Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar?
kına elden nasıl çıkar kına çıkarma yöntemleri lekesi nasıl çıkar
Ceviz mevsimi geldiğinde dallarda yeşil yeşil duran cevizleri kopartıp kırıp yemekten çok zevk alırız:DHer güzelin bir kusuru vardır diyerek yeşil cevizin elde bıraktığı lekelerde bayağı zor bir şekilde çıkar hatta bazen günler alır ciltten çıkması..
Yeşil ceviz lekesini ciltten çıkarmanın pratik yollarını sizler için paylaşıyorum.Aman ellerim leke olmasın diye yeşil cevizin lezzetinden kendinizi mahrum etmeyin:tik:
ceviz-2846.jpg

Ceviz lekesini elden çıkarmanın ilk yöntemi eğer imkanımız varsa ellerimiz hemen kil yada çamurla ovmaktır. Çamur yada kil ile ovduğumuzda yeşil cevizin lekesi elimize geçmeyecektir. Fakar çamur yada kil bulamadık ve ceviz lekesi ellerimize geçtiyse bu kapkara görüntüyü gidermek elden ceviz lekesini çıkarmak için pamuklu bir beze sirke döküp ellerimiz ovmalıyız. Sirke ellerdeki ceviz lekelerini çıkaracaktır.
 
Çok sevirim yeşil kabuğun içinden cevizi çıkartıp yemeği:D:D Sonra o lekeleride günlerce gitmez diye korka korka yerdim...
Ama sirke ile silmek kolay yöntemmiş...Teşekkürler mavişim
 
ayyy benimde canım çekti şimdiii yaaa taze taze gevrek gevrek oluyo çok güzell
 
benim başıma gelmişti ve çıkaramamıştım.ellerim öyle göründükçe pis gibi hissediyordum:) sirke kolay ve pratik yöntemmiş tşk.ler ;)
 
Valla kızlar bahar geldi sayılır bayılıyorum bahar aylarına herşeyin tazesi yeşili buram buram etrafta bizleri bekliyor :D

Küçükken biz özellikle yeşil ceviz kabuğuyla ellerimizin içini sürterdik ki kına yakmış gibi görünelim diye ve bu çok hoşumuza giderdi.Vayy be şimdide o lekeleri çıkarmanın yollarını sizlerle paylaşıyorum hayat ne acımasız hahaha
 
sirke çıkarmıyo boşuna denemeyipte sirkenizi israf etmeyin tam 1 saat boyunca sirkeli bezle ellerimi sildim ama işe yaramadı lütfen böyle yalan yanlış şeyleri paylaşmayın...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
BİZDE CEVİZ TOPLADIK FAKAT LEKE BİR TÜRLÜ ÇIKMADI . aRKADAŞLAR SİRKE GERÇEKTEN İŞE YARIYAOR. :D
 
Geri
Üst