Elektrik priziyle internet bağlantısı yapılacak!

T

TİTAN

Forum Okuru
Elektrik priziyle internet bağlantısı yapılacak!
elektrik prizi, internet bağlantısı, nasıl olacak, prizlerin tipi, şekli, çalışması, ile ilgili bilgiler burada melekler



tplink-e4.jpg


Nette rastladığım yeni bir haber beni çok şaşırttı melekler ,artık elektrik prizinden internet bağlantısı sağlanabilecekmiş .Haber aynen şöyle;

Ağ Donanımı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden TP-LINK, kablolu internet erişiminden vazgeçemeyenler için elektrik tesisatı üzerinden 200 Mbps hızında internet bağlantısını aktaran TL-PA 211 adaptörlerini üretti.

TP-LINK standart, kesintisiz yüksek hızda bağlantı isteyenler ve kablolu internet erişiminden vazgeçemeyenler için ev ya da ofisteki elektrik tesisatı üzerinden 200 mbps hızında internet bağlantısını her odaya taşıyabileceğiniz ‘Powerline Adaptörü TL- PA 211’i üretti. Sadece bir kredi kartı büyüklüğünde olan ve prize kolaylıkla takılan yeni şık adaptörler ile evde ya da işyerinde kablo döşemeden, mevcut elektrik hatlarını kullanarak, en uzak bölümde bile yüksek hızda internet erişimi sağlanıyor.

Ürün ‘TL-PA211KIT’ adıyla beğeninize sunuluyor ve bir tanesini Internet bağlantınızı sağlayan cihaza, diğerini de interneti aktarmak istediğiniz noktaya bağlamak üzere 2 adet TL-PA211 Adaptör içeriyor.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer,TL- PA211 adaptörleri ile elektrik prizi bulunan her noktaya çok çabuk ve güvenli kurulum sağlandığını; hız, güvenlik, stabil çalışma, konuttaki uzak noktalara ve ‘sağlığa olumsuz etkisi’ olmuyor düşüncesiyle kablolu erişimden vazgeçemeyenler için TL- PA211’in ideal bir ürün olduğunu söyledi.

Dinçer, TP-LINK’in 120 ülkede faaliyet gösteren 8.000 çalışanı bulunan dev bir teknoloji şirketi olduğunu vurgulayarak, “Sadece kablosuz ağ teknolojleri alanında değil, kablolu ağ teknolojileri alanında da, 600 kişilik Ar-Ge ekibimizin desteğiyle, hayatı kolaylaştıran ürünler yaratıyoruz” dedi.


 
Geri
Üst