Sevgililer Günü için Işığı Yanan Yastık

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Sevgililer Günü için Işığı Yanan Yastık
Sevgililer Günü için Işığı Yanan Yastık
Uzaktaki Sevgililer için Işığı Yanan Yastık



14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kaldı Melek'lerim. Sevgilime ne hediye alsam diye düşünen tüm arkadaşlarımız için, muhteşem bir sevgililer günü hediye alternatifi sunuyıoruz. Işığı yanan ve sevgiliye hediye edilecek anlamlı bir hediye, ışıklı yastıklar :)

isikli_yastik-76.jpg


14 Şubat Sevgililer Günü’nde tamamen orijinal olabilecek olan bir hediye önerisiyle geliyoruz.Sevgiyi anlatmanın bin bir çeşit yolu vardır denilir ya dünyada Düşünün sevgiliniz başını yastığa koydu siz de onu düşünüyorsunuz ve bu anda yastığınız ışıklanıyor ve size ondan haber veriyor çok güzel olsa gerek..


Bu yastık Uzaktaki sevgililer için tasarlanmış gerçekten ilginç bir icat. Aynı evi paylaşmayan sevgililerin bir birinin yattığından haberdar olmasını sağlıyor.İskoç tasarımcı Joanna Montgomery’ nin fikri bu yastık, uzak mesafelerde bulunan romantik aşıklar için ideal. Takılan yüzük sayesinde sistem, karşı tarafın yastığı ile iletişime geçiyor. Yastığa başınızı koyduğunuzda karşı tarafın yastığı ışıldamaya başlıyor ve sizin yattığınızı anlıyor. Karşı taraf da yattığında, sevdiğinizin kalp atışlarını duymaya başlıyorsunuz.
 
Geri
Üst