Avea Jet Müşteri Hizmetleri Numarası öğrenmek isteyenler için burada

M

Misafir

Forum Okuru
Avea Jet Müşteri Hizmetleri Numarası öğrenmek isteyenler için burada
Avea Jet Müşteri Hizmetleri Numarası


Avea Müşteri Hizmetleri Avea Jet


https://www.meleklermekani.com/bilmedikleriniz/211694-turkcell-calarken-dinlet-sarki-listesi.html adlı konumuzu da güncelliyor ve bu yazımızda Avea Müşteri hizmetleri jet numarası hakkında hem bilgi veriyor hem de isteyenler için, Avea Jet müşteri hizmetleri numarası veriyoruz Melek'ler.


avea-3db.jpg


Avea Jet ile ilgili şikayetlerinizi 444 1 550 Avea Kurumsal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak bildirebilirsiniz.

Sorularınıza cevap bulmak ya da hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, Avea Müşteri Hizmetleri'ni haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz.

Yurt içinde Avea hatlarından yapılan 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, 1. dakikada sonlandırılması halinde 41,5 Kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına Faturalı müşterilerimiz için 45 Kuruş, Faturasız müşterilerimiz için 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

Yurt içinde sabit hatlardan yapılan 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.
 
Geri
Üst