En Geç Anne Olma Yaşı Nedir?

T

TİTAN

Forum Okuru
En Geç Anne Olma Yaşı Nedir?
anne olma yaşı, en geç, en uygun, nedir, hangi yaşla arası, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz


anne-292.jpg


Sevgili melekler,
En geç anne olma yaşı,teknolojinin ilerlemesiyle paralel olarak sürekli artıyor.Eskilerin evde kaldın çocuğun olmaz dedikleri yaşlarda henüz evleniliyor.Peki bu sorunun tıbben cevabı nedir?

Bütün kadınlar için ortalama doğurganlık yaşı 35 civarındadır. Tabi bu yaş doğal gebe kalma için geçerli. Araştırmacı Dr Susan Bewley, Guy’s ve St Thomas ‘ (Hastanesi danışman) tarafından yapılan araştırmalar, birden fazla hatta beşiz bebeklerin artık 35 yaş üzerindeki annelerde doğduğunu göstermiştir.

Tedaviler gibi in vitro fertilizasyon (IVF) anlamlı mümkün iyi orta 40′lı içine gebe yapma bereket pencere genişletmiştir. Birçok doktor için, ancak, kesme noktasına 45 civarında bir zaman birçok kadının yumurtaları artık yeterli sağlıklı için inanıyorum normal bir anlayışı – Normal gebelik ve bu yaşta yapabilirsiniz ancak.

Ayrıca, donör yumurta kuruluşundan – ile bu üretilen ve daha genç, daha dişi doğurgan – bir kadın aslında bir çocuk taşıyabilir ve iyi onun 60s içine doğururlar tarafından sağlanmaktadır. Hindistan’da ikiz 2008 yılında IVF aşağıdaki doğurdu 70 yaşındaki kadın, dünyanın en eski annesi olduğuna inanılıyor.

Bu mümkün olmasına rağmen, ille olmayan veya kabul uygulama önerilir.

 
Geri
Üst